Melyik a személyes szerelemhozó kristályod? Csillagjegyed elárulja!

A közelgő Valentin-nap alkalmából szeretnénk egy picit azoknak kedvezni, akik még nem találták meg a párjukat, a kristályok rezgése ugyanis segítséget nyújt a társkeresésben.

kristályok-szív

Kos: rubin

Hatalmas szenvedély lakozik benned, kedveled az izgalmakat, ha szerelemről van szó, ugyanakkor olyan párra vágysz, aki tiszteletben tartja a függetlenségedet. A rubin ugyanolyan parázsló, mint te magad, és képes arra, hogy olyan társat vonzzon az életedbe, aki – akárcsak te – magas hőfokon ég, azonban az érzelmi viharoktól képes távol maradni, amivel a viták elkerülhetők.

Bika: vörös tigrisszem

Érzékiséged mellett arról vagy ismert, hogy rengeteg energiát fektetsz egy kapcsolatba. Emlékszel az összes évfordulóra, és a hűségedet sem vonhatja kétségbe senki, ha igazán mélyen érzel valaki iránt. A vörös tigrisszem az ösztönös érzékiségedet vetíti ki, és olyan partnereket csábít a közeledbe, akik számára a szenvedély szintén fontos tényező, az elkötelezettségről nem is beszélve.

Ikrek: dinnye turmalin

Kettős személyiséged a szerelmi életedre is kihat. Egyszerre vagy játékos, lelkes társkereső és monogámiára vágyó személy, amit érzékenységed csak tovább bonyolít. Olyan partnerre vágysz, aki kellő szabadságot tud számodra biztosítani, aki egyenes, és aki mentálisan is felér hozzád. A dinnye turmalin ebben tud segíteni, a kő rétegei az általad keresett sokszínű személyiséget jelenítik meg.

Rák: mangano kalcit

A szerelemben számodra a biztonság az elsődleges, csak akkor tudsz megállapodni, ha a másik fél megingathatatlan érzéseket táplál irányodba. Mindemellett régi vágású szerelmes vagy, akit udvarlással, érzelmes gesztusokkal lehet igazán megnyerni. A mangano vagy más néven rózsaszín kalcit a hozzád illő szelíd szerelem energiaszintjén rezonál, így azokat az úriembereket sodorja az utadba, akik manapság nagyon ritkának számítanak.

Oroszlán: gránát

Osztatlan figyelmet igényelsz egy kapcsolatban, de ezt gondoskodással hálálod meg, képes vagy bármit megtenni a másikért. Bár alapvetően nincs szükséged egy kő segítségére ahhoz, hogy az ellenkező nem tekintete megakadjon rajtad, a gránát olyan társakat irányít az utadba, akik lehengerlő önbizalmadat vonzónak és nem elnyomónak találják.

Szűz: mangánkova

Óvatos vagy és tartózkodó, ha a szerelemről van szó, de ha egyszer valaki elnyeri a szívedet, meleggé és érzékennyé válsz. Általában nem viseled jól, ha valaki közeledni próbál feléd, még akkor sem, ha olyan teszi ezt, akit vonzónak találsz, ezért a mangánkova elsősorban a nyitottságodon hivatott javítani. Segít, hogy könnyebben el tudd fogadni mások érdeklődését, és ez nálad már fél siker.

Mérleg: tűzopál

Számodra a szerelem olyan, mint amit a mozivásznon látni, ezért a partnerválasztás során elég nagy elvárásaid vannak. Szerencsére a fantáziáddal nincs baj, ezért tudod, hogy varázsolj egy hétköznapi hősből is szőke herceget, viszont a tartózkodásodat nehéz áttörni, így neked a tűzopálra van szükséged, ami pont olyan embereket sodor feléd, amilyen te magad is van.

Skorpió: rodokrozit

Ha szerelemről van szó, nálad érzelmekből nincs hiány, a kapcsolat minden apró aspektusát nagyon intenzíven éled meg. Nem szereted a játszmákat, az őszinteséget mindennél többre tartod, épp ezért olyan társat keresel, aki becsületes, és aki egyúttal képes a te forrófejű viselkedésedet kordában tartani. A rodokrozit lehet a segítségedre mindebben, egyfajta harmóniát hoz az életedbe a kapcsolatok terén.

Nyilas: vörös aventurin

Nagyon nehéz téged elégedetté tenni, mert mindig keresed az újdonságot – ez a szerelemben sincs másképp. Szórakoztató és örömteli vagy, de a vadászat éltet, nehezen tudsz megállapodni. Ez alól egyedül a lelki társad a kivétel, ha őt megleled, végre nyugodtnak érezheted magad. A sugárzó vörös aventurin segít, hogy tisztán lásd, ki mellett találhatod meg ezt a békét.

Bak: vörös jáspis

A konzervatív értékeket követed, azaz szerinted a férfi dolga a nőt randevúra hívni, de ez már a 21. század, nincs azzal sem gond, ha te kezdeményezel. A vörös jáspis megadhatja a kezdő lökést szerelmi téren, mert erősíti az önbizalmat, és a hódításban is szerencsét hoz.

Vízöntő: rózsaszín ametiszt

Nem kedveled a rendhagyó dolgokat, a szerelemben is mindig valami álomszerűt vársz, ezért nehéz megfelelni az elvárásaidnak. Mivel hajlamos vagy a bonyolult kapcsolatokba is belemenni, ezért olyan kőre van szükséged, mint a rózsaszín ametiszt, ami nem csupán bevonzza az életedbe a nagy Ő-t, de emellett tisztánlátással ruház fel.

Halak: pink opál

Te vagy az, aki első látásra is képes vagy szerelembe esni, ráadásul nagyon mélyen tudsz szeretni, így sokkal jobban ki vagy téve a csalódásoknak, mint más jegyek. A pink opál abban lehet a segítségedre, hogy olyan érzékeny társra találj, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, és soha nem okozna csalódást neked.

Szöveg: D.A.

Fotó: Thinkstock