Párkapcsolati krízisek: heti horoszkóp január 30-tól

A magánélet kerül a napokban terítékre, a zodiákusoknak erre kell most felkészülniük!

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, és azt teszed, amit ő szeretne. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Ha nem akarsz hátrányos helyzetbe kerülni, ne mondj neki ellent. Felbukkanhat az exed. Ne felejtsd el, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó…

Bika:

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, ennek köszönhetően olyan eredményeket érhetsz el, amelyek miatt környezetedben hirtelen megduplázódhat az irigyeidnek a száma. Ha korábban belekezdtél egy ügybe, akkor vidd végig mindazt, még akkor is, ha bonyolulttá válik. Pénzedre és értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Ikrek:

Mindennél fontosabb a héten az egészségednek megőrzése. Ha betegséggel küszködsz, akkor tegyél meg mindent a gyógyulásért, és légy sokkal türelmesebb magaddal és a környezeteddel egyaránt. A közvetlen környezetedben van egy olyan személy, aki annyira irigy rád, hogy talán meg tudna fojtani egy kanál vízben. A régi párkapcsolatok alakulása teljes mértékben rajtad múlik.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet alakulhat ki, és olyan dolgok hangozhatnak el, amelyeket nem lehet sem elfelejteni, sem megbocsátani. A környeztedben vannak olyanok, akiknek az irigysége és rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Fontos, hogy ne bonyolódj most vitába, mert sajnos nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Viszont a pénz megszerzésérhez fantasztikus érzéked van…

Oroszlán:

A munkád során kerülhetsz rendkívül kellemetlen helyzetbe. Illetve kolléga magatartása miatt eshetsz egyik döbbenetből a másikba. Egészségedre jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség most könnyen ágynak dönthet. Olyan események is történhetnek, amelynek hatására másként gondolsz a jövőre, mint eddig. Párkapcsolatodat kedvesed anyagi ügyei tehetik átmenetileg nehézzé.

Szűz:

Senkit sem kellene beleavatni a magánéletedbe, mert olyan tanácsokat kaphatsz, amelyet ha megfogadsz, akkor boldogtalanságra ítélheted saját magad. A szerelmi kapcsolatokban amúgy is olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem lesz könnyű kezelni. Ha szülő vagy, gyermekkel őszinte beszélgetésre kellene sort keríteni. Kiváló a hét ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, rokont is beavathatnád a terveidbe.

Mérleg:

Az otthonod biztonsága legyen most a legfontosabb. Ha nem szereltettél fel még riasztó berendezést, akkor eljött az ideje, illetve a szomszédot is megkérhetnéd nagyobb odafigyelésre. A házasságokat, régi együttéléseket nehézzé teheti a partnered viselkedése, illetve egy olyan személy, aki lelkileg közel áll hozzád.

 Skorpió:

A kapcsolatok hetének is nevezhető a mostani. Csatasorba kellene állítani azokat az ismerőseidet, akik a segítségedre lehetnek, akiknek köszönhetően könnyebben elérheted még a lehetetlennek tartott dolgokat is. Baleset- és bírságveszélyes a hét, légy nagyon óvatos, körültekintő. Ha van testvéred, olyan vitára van vele kapcsolatban kilátás, amellyel kölcsönösen megnehezíthetitek egymás életét.

Nyilas:

Ha pénzről van szó, nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt is jelenti, hogy ismét több lehet a kiadásod, mint a bevételed. Illetve olyan dologra adhatsz ki pénzt, aminek semmiféle hasznát nem veheted. Az anyagi jellegű megbeszéléseket is el kellene halasztani. Ha ez nem lehetséges, akkor készülj fel a nehézségekre. A régi párkapcsolatokban a társadnak egészségi gondja támadhat, talán az egzisztenciális problémái miatt.

Bak:

Remek lesz ez a hét akkor, ha nem akarod senkire rákényszeríteni az akaratodat. Hajlamossá válhatsz az agresszív magatartásra, amiből semmi jó nem származhat. A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, de nincs értelme a feletteseddel szembeszállni, mert te húzhatod a rövidebbet. Váratlanul beállíthat valaki az otthonodba, ami miatt úgy érezheted, jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek.

Vízöntő:

Kihívásokkal teli lehet ez a hét, amikor olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt minden hajszálad égnek állhat. A szerelmi kapcsolatokban előfordulhat, hogy a kedvesed zűrös ügybe keveredik, és csak nagy nehézségek árán tud szabadulni. Meglehet, hogy egészségi probléma miatt kell átszervezned a hétköznapi teendőket. Találkozás miatt más színben láthatod a világot…

Halak:

Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, ugyanis olyan események történhetnek, amelyek miatt talán még a tartalékodhoz is hozzá kell nyúlnod. A közösségben, amelynek tagja van, rosszindulatú megjegyzésre kellene felkészülnöd, így elkerülheted, hogy valaki sebet ejtsen a lelkeden. Valaki olyan lehetőséggel állhat elő, amelyet át kellene gondolnod, még akkor is, ha egyenesen fantasztikusnak nevezhető.