Melyik területen vágysz szerencsére az életben? Így válaszd ki a szerencseszámodat!

A számok hatalommal bírnak, ám egyetlen számtól várni a csodát nem feltétlenül célravezető. Szerencsére ott van a numerológia tudománya, ami elárulja, az egyes számokkal az élet melyik területén tudjátok Fortuna támogatását élvezni.

számmisztika3

1-es: teljesítmény, anyagiak

Az egyes szimbolizálja a kezdetet és a teljesítményt, ezért az egyik legszerencsésebb számként szokták emlegetni. Összeköttetésben van a Nappal, ami a gazdagságot, illetve a bőséget jelképezi, így aki ezekben vágyik szerencsére, jólétre, annak érdemes az egyesre hagyatkoznia.

2-es: párkapcsolatok

Kettő az egy pár, ilyen értelemben pedig a kettes a párkapcsolatokra utal, de maga a szám a numerológia szerint a tudást és a bölcsességet is magában foglalja, ami a kiegyensúlyozott partnerségen túl az élet minden területén kiemelkedően fontos.

3-as: a jolly joker

Három testvér, háromfejű sárkány, három igazság – a hármas mitikus jelentősége nem véletlen. Ha elképzeltek egy háromszöget, annak szárai a türelem, a hit és a siker kombinációjából épülnek fel, olyan új energiákat teremtve, melyek szerencsét kovácsolnak. Gyakorlatilag ez a szám bármilyen helyzetben bevethető.

4-es: biztonságos mindennapok

Földünket négy energia stabilizálja, vagyis érthető módon a biztonság és az állandóság bizonyossága jelenik meg a négyes által. Segítségével olyan új teremtő energiákat jeleníthetünk meg az életünkben, melyek megalapozhatják a mindennapjainkat.

5-ös: egészség

Az ötös a kínai kultúrában és az alkímiában is fontos szimbólumként jelenik meg, mert olyan átfogó energiát tulajdonítanak neki, ami szellemi és lelki egészségünkre is hatással van. Ha kicsúszik a talaj a lábunk alól, a számmisztika szerint általa ismét talpra állhatunk.

6-os: harmónia, kommunikáció

Ha a párkapcsolatok hálószobai oldaláról, illetve a nyílt és őszinte kommunikációról van szó, akkor a hatos a legszerencsésebb szám, ugyanis kifejezetten a harmónia megteremtése tartozik a „feladatkörébe”. De a beszéd feletti hatalmát egy-egy fontos megbeszélés alkalmával is érdemes segítségül hívni.

7-es: fejlődés

Egy magasabb tudatszint elérésében segít a hetes, ami egyforma mértékben felel a szellemi, lelki és intellektuális fejlődésért. Ez a triumvirátus tágabb világnézetet eredményez, így tudományos és szellemi törekvések esetén bizonyulhat hatékonynak.

8-as: új élet

A fordított nyolcas szimbolizálja a végtelenséget, de tudjuk, hogy az életben semmi nem állandó, minden változik, még a szerencse is. A nyolcas hatással van a megújulásra, vagyis ha azt szeretnénk, hogy életünk új medrében sikeresen haladjon, akkor erre a számra van szükségünk.

9-es: ötletek, ihlet

A kilences az ötletek terén nyit meg új kapukat, ihletet ad és az újdonság kipróbálására csábít, ami önmagában is szerencsét takar, hiszen sosem tudhatjuk, az új dolgok milyen jót hoznak az életünkbe.

Szöveg: D.A.

Forrás: whats-your-sign.com

Fotó: Thinkstock