Milyen színű az aurád, ha boldog vagy szomorú vagy? Horoszkópod elárulja!

A testet sokak számára láthatatlan energiamező veszi körül, melyet ugyanúgy meghatároz a természetünk, mint a lelki állapotunk. Ez az úgynevezett aura, melyről most többet is megtudhattok, hála a csillagjegyeknek!

aura

Kos

A végletek embereként egyik pillanatban dinamikus és bátor vagy, a másikban arrogáns, féltékeny, sőt, nem ritkán bizonytalan. Emiatt az aurád színe nagyon könnyen változik, alapvetően narancssárgás jellegű, ami a vitalitásodat jelzi, de ha rossz napod van, akkor sárgás, erdei zöld árnyalattal gazdagodhat, utalva haragodra.

Bika

Föld elemként nagyon intenzív személyiséggel bírsz: egyszerre vagy művészi, hűséges, kicsit merev és makacs, valamint indulatos, így nem meglepő, hogy az aurád is ezt az intenzitást mutatja a maga mélyvörös színével. Viszont, ha valami nem a te elképzelésed szerint alakul, az egész kaphat egy sötétebb, már-már sáros árnyalatot.

Ikrek

Lássuk csak: beszédes vagy és szellemes, az intelligenciád is átlagon felüli, de olykor ingataggá válsz, pont ezért előfordulhat, hogy következetlenül viselkedsz, netán előtör a ravaszabbik éned. A köztes állapotot nagyon jól jellemzi aurád vérnarancs színe, amin eluralkodik a sötét rózsaszín árnyalat, ha hagyod a negatív energiákat előtörni.

Rák

A megérzéseid nagyon jól működnek, melyet többek között annak köszönhetsz, hogy érzékenységgel és megértéssel fordulsz mások felé. Azonban ez azzal jár, hogy – mivel beleéled magad mások problémájába – könnyen levertté és ellenségessé válhatsz. A puha kék aura színből az intuíciód és a kedvességed köszön vissza, ami pirosba válthat, ha a kedved rosszra fordul.

Oroszlán

Karizmatikus és barátságos emberként szinte anélkül vonzol magad köré másokat, hogy ez tudatos döntés lenne. Viszont nem árt vigyázni, mert ez a figyelem alaptalan büszkeséggel tölthet el, ami meleg, tűzszínű aurádat világossárgára fakíthatja.

Szűz

Mindent alaposan kielemzel, mert annyira tisztességes vagy, hogy nem szeretsz hibázni, ezzel azonban együtt jár, hogy a látóköröd olykor beszűkül, és túl mereven állsz a dolgokhoz. Mélyvörös aurád az igazsághoz való hozzáállásodat tükrözi, de ha eluralkodik rajtad a merevség és a kritikus életszemlélet, akkor barnásvörösbe fordulhat.

Mérleg

Kedvességed hihetetlen diplomáciai érzékkel és elkötelezettséggel párosul, képes vagy objektívan tekinteni a dolgokra úgy is, ha téged személyesen érintenek. Ez alól csak az anyagiakkal kapcsolatos témakörök kivételek, ha valamit igazságtalannak érzel pénz tekintetében, hamar megsértődsz. Aurád zöld színe a jellemed letisztultságát jelenti, de mocsárzöldre válthat, ha érzelmileg belebonyolódsz valamibe – a rossz értelemben.

Skorpió

Szenvedélyes és vonzó vagy, a pórusaidból olyan érzékiség és összességében intenzív életszeretet árad, ami a Skorpiók sajátja. Ugyanakkor hajlamos vagy a rögeszmés ragaszkodásra, sőt, a bosszúállás sem áll távol tőled, ha valaki megsért, netán keresztbe tesz neked. Világos piros aurád ilyenkor tompa vörösre színeződhet.

Nyilas

Optimista természet vagy, és nem veted meg a kalandot sem – ez irigylésre méltó tulajdonság, de mivel mindez lázadó, olykor gondatlan és felületes szemléletmóddal párosul, ezért veszélyes lehet a mindennapokban. Aurád is eszerint alakul, ha jól érzed magad, akkor a levendulaszínbe hajlik, viszont ha sarokba szorítva érzed magad, akkor rózsaszínre válthat.

Bak

Ha a szívósságról és erőről van szó, akkor igazi példakép lehetnél, mert a kitartásod magáért beszél, viszont ez egy kétes helyzet, mert amikor a dolgok rosszra fordulnak, önzővé és kegyetlenné válhatsz másokkal szemben és aurád jellegzetes világos pirosas színe is fakó sárgává válhat.

Vízöntő

Idealizmusod figyelemreméltó, különösen azért, mert általában olyan ötletekkel párosul, amelyek tényleg egyediek. Amennyiben viszont nem engednek szabadon szárnyalni, lázadóvá és makaccsá válhatsz, és ibolyaszín aurád rózsaszínné alakulhat.

Halak

Együttérző vagy és megértő, intuíciód is sok esetben működik, azonban kiszámíthatatlanság, hiszékenység és nem utolsósorban határozatlanság is jellemző rád. Emberközpontú nézeteidet világos rózsaszín aura jelzi, de ha elbizonytalanodsz, piszkos kékké színeződhet.

Szöveg: D.A.

Forrás: keen.com

Fotó: Thinkstock