Mi vár rád 2017-ben, a Nap évében? Horoszkópodból kiderül!

Megjelent Izing Klára 2017-es Asztrológiai előrejelzés könyve, melyből megtudhatjátok, mi minden vár rátok a jövő évben. Mi már alig vártuk, hogy elolvassuk a saját zodiákusunknál leírtakat, reméljük, ti is így vagytok ezzel! Ízelítő következik.

2017-asztro_borito

A horoszkóp a Nők Lapja Ezotéria idei második különszámában, az Asztrológiai előrejelzés 2017 – A Nap éve című kiadványunkban található. A könyv segítségével bepillantást nyerhettek a jövő évbe: többek között a párkapcsolatokba, az anyagiakba, a munkába, valamint az egészségi állapototokba is, illetve azt szintén megtudhatjátok, mikor vár rátok szerencse, vagy éppen kedvezőtlenség az egyes hónapokban. A könyvet keressétek az újságárusoknál!

Kos – A kapcsolatok éve

A Nap évében figyelmed fókuszában a párkapcsolat áll. A meglévő viszonyokban olyan átalakulás történhet, amely miatt az első pillanatokban talán félelmedben összeszorulhat a torkod, ám az idő múlásával kiderülhet, hogy ennél jobb nem is történhetett volna veled. Amennyiben a szinglik táborához tartozol, olyasvalakit küldhet neked a sors, akivel összekötheted az életed. A Nap évében olyan ismertségre tehetsz szert, amely hasznos kapcsolati tőke lehet.

Bika – A regeneráció éve

A Nap évében az életed több területén is úgy érezheted, hogy újjászületsz. A munkában, megélhetésben szerencsés változásokra van kilátás, illetve, ha egészségügyi problémákkal küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha most alakul ki betegség, az a sors figyelmeztetése, hogy nem jó úton jársz. Ha változtatsz az életeden, egészségügyi gondjaid is megszűnhetnek. Minden valószínűség szerint a napi rutinod másképp alakul: új beosztás szerint fogsz élni, aminek elsődleges oka, hogy a környezetedben valaki a segítségedre szorulhat.

Ikrek – A nagy szerelem éve

Ha eddig nem hittél abban, hogy létezik lelki társad, akkor a Nap évében változni fog erről a véleményed. Ennek elsődleges oka, hogy a sors az utadba sodorhatja azt a személyt, akivel tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Aki úgy szeret majd, ahogy vagy, és akiről te is úgy vélekedhetsz: olyan ember, akivel tökéletes harmóniában élhetnél. Rendkívül termékeny ez az év: ha gyermekre vágyakozol, a gondviselés ezt a reményedet valóra válthatja.

Rák – Az otthonteremtés éve

A Nap évében minden idegszáladdal a családodra, az otthonodra koncentrálhatsz. A sors olyan helyzetet teremt, amikor a régi együttjárásokból együttélések lehetnek, amikor összekötheted kedveseddel az életedet. Kiváló lesz az idő arra, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyet bonyolíts, hogy azokkal a rokonokkal, akikkel eddig nem ápoltál jó viszonyt, most tisztázd a nehéz helyzeteket, és szomszédoddal is eláshasd a csatabárdot.

Oroszlán – A családi változás éve

Minden idők egyik legsikeresebb esztendeje következik, amikor az élet több területén érhetsz el nem mindennapinak nevezhető eredményeket. Olyan vágyad is valóra válthatja a sors a Nap esztendejében, amelyről talán évek óta álmodoztál. Most érkezett el az idő arra, hogy ezek a változások bekövetkezzenek, és átalakítsák az életedet. A 2017-es esztendőben elsősorban a magánéletedben történnek olyan események, amelyeknek köszönhetően azt érezheted: ez az év fordulópont az életedben.

Szűz – A növekedés éve

A Nap évében figyelmed középpontjában a pénzkeresés, a tartalékok képzése, illetve a befektetések állnak. Amennyiben eddig nem érezted magad szerencsésnek, ha anyagiakról volt szó, akkor ennek most éppen az ellenkezője lesz igaz: olyan bevételekre tehetsz szert, amilyeneket talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. Az anyagiak mellett a kapcsolatok is nagyon fontosak lehetnek, hiszen ezek hasznát nem csak te, ha családtagjaid is élvezhetik. Békét köthetsz egy olyan személlyel, akivel a viszonyod az elmúlt időszakban esetleg megromlott.

Mérleg – A célok elérésének éve

A Nap évében nemcsak azokat a célokat érheted el, amelyeket már jó ideje dédelgetsz, hanem azokat is, amelyek most pattantak ki a fejedből. A 2017-es esztendő tehát a tervek megvalósulásának ideje, viszont egyben a regeneráció éve is. Ez pedig nemcsak az egészségi állapotodra vonatkozhat, hanem olyan dolgokra is, amelyekben az elmúlt időszakban nem tudtad a vágyott eredményt elérni, vagy amelybe hiába fektettél nagyobb energiákat, mégsem érted el azt, amit szerettél volna.

Skorpió – Az egzisztenciális változás éve

A Nap évében terjeszkedési vágyad kellő óvatossággal párosul, így aztán üzleti, anyagi, egzisztenciális törekvéseid sikerrel járhatnak. Képes leszel türelmesen kitartani céljaid mellett, és megtalálhatod a legjobb módját elképzeléseid megvalósítására. Az év második felében a szerencse istenasszonya csatlakozik hozzád, ami azt jelenti, hogy az élet több területén szinte semmit sem, vagy csak nagyon keveset kell tenned azért, hogy kiváló eredményeket érj el.

Nyilas – Az újrakezdés éve

A Nap évében több olyan dolog történhet, amelynek köszönhetően optimista hangulatban leszel, a hited és a bizalmad sosem volt olyan erős, mint most. Rendkívül termékeny és tevékeny időszakot élhetsz, véghezviheted mindazt, amit elterveztél. A magánéletedben is olyan átalakulásokra van kilátás, amelyek nyomán minden okod meglehet az örömre. Életedet tartalmasnak érezheted, megszabadulhatsz mindattól, amit feleslegesnek tartasz, amiről úgy gondolod, hogy hátráltat.

Bak – A sorsforduló éve

Fantasztikus éved lesz, amikor olyan terveidet is megvalósíthatod, amelyeket talán hosszú évek óta dédelgetsz. Nemcsak az egzisztenciádban történnek fontos események, amelyek következtében úgy érezheted, hogy az életed fordulóponthoz érkezett, hanem a baráti kapcsolataidban is. Új ismertségekre tehetsz szert, új közösségnek lehetsz a tagja. E kapcsolatoknak köszönhetően több előnyhöz juthatsz, és az az érzésed lehet, hogy sokan tolják a te szekeredet.

Vízöntő – A gyarapodás éve

A Nap évében olyan változások várhatóak az életedben, amelynek köszönhetően úgy érezheted, hogy Isten a tenyerén hordoz. Amit most elhatározol, azt könnyedén véghez tudod vinni. Azok a gondok, amelyek az elmúlt esztendőkben talán nyomhatták a vállad, most szünetelhetnek, és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak veszi kezdetét. Képes leszel olyan átalakításokra, változtatásokra, amelyre már az elmúlt évben is sort kellett volna keríteni, de bizonytalanság miatt félelmeid ezt megakadályozták.

Halak – Az életmódváltás éve

Bátran nevezhető fantasztikusnak a 2017-es esztendőd, mert olyan események történhetnek, amelyek pozitívan befolyásolhatják a jövődet. Olyan változásokra van kilátás, amelyek jó hatással lehetnek az anyagi helyzetedre, ezáltal akár luxusnak minősülő dolgokat is megengedhetsz magadnak. Az új helyzetek nyomán átalakulhatnak a hétköznapjaid, ami nem lesz ellenedre, sőt hangulatod ennek következtében az év nagy részében optimista lehet.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Thinkstock