Titkos személyiségvonásodról is árulkodik a horoszkópod

Lehet, hogy azt gondoljátok, úgy ismeritek saját magatokat, mint a tenyereteket, de az ember hajlamos az önbecsapásra, ezért olykor fel sem tűnik a számára egy-egy meghatározó jellemvonás. Szerencsére a horoszkóp nem titkol semmit.

nő-titok

Kos

Állandó igényed van arra, hogy felelős szerepet tölthess be, nemcsak a munkában, a magánéletben is. Ha ez mégsem történik meg, akkor próbálod úgy alakítani a dolgokat, hogy a helyzet a lehető leghamarabb megváltozzon – méghozzá úgy, hogy ebből mások számára semmi ne tűnjön fel.

Bika

Makacs vagy, nem is kicsit, talán illetek is már azzal a szóval, hogy önfejű. Nem könnyű téged meggyőzni valamiről, az egyetlen lehetőség a meglepetéssel való megvesztegetés, a szép holmiknak ugyanis nem tudsz ellenállni – persze ezt sosem ismernéd be senkinek.

Ikrek

Különösen jó vagy abban, hogy azt mondd, amit az emberek éppen hallani akarnak, de ugyanilyen gyorsan tudsz váltani bájolgásból egyszerű tényközlésbe is, ami olyan titkos kommunikációs fegyver, amit bárki megirigyelhetne tőled.

Rák

Az érzelmességed nem titok, de az már igen, hogy akkor is türelemmel és figyelemmel fordulsz mások felé, ha épp neked is szükséged lenne arra, hogy kibeszéld magadból a dolgokat. Annyira empatikus vagy, hogy minden embernek szüksége lenne egy olyan barátra, amilyen te vagy.

Oroszlán

Annyira kedvesen tudsz másokat visszautasítani, hogy még ők kérnek elnézést azért is, amiért neked kellene. Ennek a tulajdonságodnak köszönhetően mindig sikerül elérned amit akarsz, hiszen úgy kerülöd meg az embereket, hogy az fel sem tűnik nekik.

Szűz

Megbízható, két lábbal a földön járó ember vagy, akinek sokan keresik a társágát, de te mégis akkor érzed magad a legjobban, ha egyedül lehetsz, ugyanis ilyenkor tudsz igazán kikapcsolni. Ne szégyelld, hogy kedveled a magányt, nem rossz dolog, ha valaki időnként csak magára koncentrál.

Mérleg

A környezeted azt gondolja rólad, hogy túl racionális és túl hideg vagy, pedig igenis érző szíved van, csak hajlamos vagy inkább az eszedre hallgatni, ezért nem veszik észre, milyen kellemes ember vagy. Ha azonban a titkodba beavatsz valakit, biztos lehetsz benne, hogy meghálálja a nyíltságodat.

Skorpió

Kívülről talán keménynek és határozottnak látszol, de belülről olyan szenvedély fűt, hogy szinte perzselsz tőle. Minden érzelmet felfokozva élsz meg, legyen az szerelem vagy öröm, vagy akár megszállottság és féltékenység. Szerencsére jól tudod palástolni, hogy az érzelmeidnek ilyen befolyásuk van feletted.

Nyilas

Annyira vágysz a kalandra, hogy képtelen vagy elköteleződni. Még akkor is nehezedre esik egy helyben maradni, ha tartós párkapcsolatod van, mert utálod a kötöttség érzését. A titkod azonban az, hogy folyamatosan próbálkozol, hogyan tudnál úgy önmagad maradni, hogy közben másoknak is a kedvére tegyél.

Bak

Az összes állatövi jegy közül te vagy a legsikeresebb, ugyanis célorientáltságod az élet minden területén megmutatkozik. Ha valamibe belekezdesz, mindig be is fejezed azt, még ha órákkal tovább is tart, mint ahogy tervezted.

Vízöntő

Tudod magadról, hogy különleges vagy, sőt azt is, hogy a baráti társaságodban te vagy az a bizonyos különc figura, de titkon imádod ezt a szerepet és soha nem mondanál le róla. Pont ezért nem mindig mutatod meg az igazi énedet, ami sokkal érzőbb, mint amilyennek mások hiszik.

Halak

Mindent szeretsz, amiben a kreativitásodat megmutathatod, legyen az éneklés, tánc, festés vagy épp színészkedés, de amíg mások azt gondolják, hogy ez csak játék, neked ez a való élet. Akkor érzed jól magad, ha a környezeted teljesen elvarázsol, és olyan helyekre repít, ami másoknak csak a képzeletében létezik.

Szöveg: D.A.

Forrás: higherperspectives.com

Fotó: Thinkstock