Állj ki magadért! Heti horoszkóp augusztus 8-tól

A héten adódó szituációkat nem szabad szó nélkül tűrni: itt az ideje, hogy minden csillagjegy kiálljon saját magáért és az igazáért!

felkiáltójel

Kos:

Igen, vannak ellenségeid, na de kinek nincsenek? Úgyhogy ne csinálj ebből nagy ügyet, inkább koncentrálj a munkádra és persze a partneredre, aki most jobban értékel, mint korábban – több dologban vagytok azonos nézeten, és vitára sem kerül sor. Ez a nyugalom aztán lehetővé teszi, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amiket igazán szeretsz.

Bika:

Talán egy ideje már csak megjátsszátok a partnereddel a külvilág számára, hogy minden rendben van köztetek, de most hirtelen minden a helyére kerülhet. A párod ugyanis rádöbben arra, mi mindent veszíthet azzal, ha téged felfedez valaki. Márpedig a helyzet úgy áll, hogy valaki nagyon érdeklődik utánad, és ez a kedvesednek feltűnhet, sőt, hajtani fog azért, hogy mindent jóvátegyen, amit korábban elrontott.

Ikrek:

Mázlista vagy, mert találkozhatsz valakivel, aki sok olyan információval lát el, hogy végre lezárhatsz az életedben egy olyan korszakot, amiből már nagyon-nagyon eleged volt. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, csak legyen kitartásod – amiről sajnos nem vagy híres –, hogy ki tudd használni, illetve sikereket érj el benne. Egy régi szeretőről olyan megdöbbentő hírt hallasz, hogy csak kapkodod a fejed.

Rák:

Hiába öltél sok pénzt a szíved vágyába, most úgy tűnik, kicsúszik a kezed közül. Ez kell azonban ahhoz, hogy rájöjj, nem ez a te utad, hogy mindez azért nem sikerült, mert nem ezzel az életfeladattal születtél. Ha külföldre készülsz, akkor légy rendkívül óvatos, mert becsapás-veszélyes konstellációk jönnek létre az égen, ami arra utal, hogy csúnyán átverhetnek, úgy hogy talán nemcsak a pénzed, hanem még a nem olyan nagy értékű tárgyaidat is megfújják.

Oroszlán:

Ha párkapcsolatban élsz, és közben szeretőt tartasz, akkor számíthatsz rá, hogy mind életed párja, mind a szerelmed megnehezítheti az életed. De ha jobban belegondolsz, nem ők, hanem te, saját magad teszed ezt velük és önmagaddal. Ha ez nem áll fenn, akkor élvezheted az otthon nyugalmát, és a munkádban kiváló teljesítményt nyújthatsz.

Szűz:

Kiváló ez a hét szerződéskötésre, bármihez adod a neved, az óriási sikert hoz, és természetesen anyagilag is remekül jársz majd. Előfordulhat, hogy többen kíváncsiak rád a héten, és olyan meghívásokat kapsz, amelyeket azelőtt nem. Feltétlenül menj el, és mutogasd magad, meglátod a népszerűségi indexed nőni fog, és ez a későbbiekben előnyökkel fog járni. Találkozhatsz a régi kollégáiddal, vagy osztálytársaiddal, és jókat nevettek, mulathattok együtt.

Mérleg:

Ugyan a nyomulás nem a te műfajod, most mégis úgy érzed, hogyha nem könyökölsz, akkor lemaradsz valamiről. Ne idegeskedj, nem maradsz ki semmiből, sőt olyan jó helyzetbe kerülsz – talán éppen valakinek a pechje miatt –, hogy nélkülözhetetlen leszel. Úgy fognak csodálni a tudásod, a tehetséged, a rátermettséged miatt, hogy az irigyeid száma biztosan nőni fog.

Skorpió:

Kicsit hasonlítasz ezen a héten egy ügyes késdobálóhoz, aki alaposan ráijeszt valakire, de ügyel arra, hogy nehogy sérülést okozzon. Kiállásoddal eléred, hogy az illető összekapja magát és azt tegye, amit te jónak látsz. Persze ennek meg lesz az eredménye: amíg a feletteseid aranyba foglalják a neved, a kollégáid csúnyán nézhetnek rád eltökéltséged miatt. Munkahelyi baráttal remekül elcsevegsz, jól érzed magad a társaságában, és olyan dolgokat tudsz meg tőle, melyeket álmodban sem gondoltál volna.

Nyilas:

Alapvetően eleged van a főnöködből, vagy a munkahelyedből, de kénytelen vagy ezen a helyen dolgozni, mert egyelőre nincs jobb. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor sikert könyvelhetsz el, ha külföldre mész, akkor fantasztikusan érezheted magad. Ha rendszeresen sportolsz, ezen a héten olyan élmények érnek, ami miatt a sport a szenvedélyeddé fog válni. A szerelemben titkos viszonyra nyílik lehetőséged.

Bak:

Hatalmas lelkierővel rendelkezel, és ennek következtében képes vagy mozgósítani olyan erőket, amelyekkel elérheted a céljaidat. Igen hatékony leszel ezen a héten, nagyon sok mindent el tudsz intézni, és még az is megtörténhet, hogy a veszekedők között békét tudsz teremteni. Egy közönséges személyt olyan fensőbbséges stílusban tudsz leszerelni, hogy az illető teljesen döbbenete után magába száll – és nem valószínű, hogy szeretne még egyszer az utadba kerülni.

Vízöntő:

Ha eddig nem volt munkád, akkor teljesen váratlanul kaphatsz egy üzenetet, és ha nem is lesz olyan a feladat, mint amilyet elképzeltél magadnak, mégis vállald el, mert ezen a helyen előrelépési lehetőséged lesz. Ha szabadságon vagy, és közben dolgozol – természetesen nem a hivatalos munkahelyeden -, akkor nagyon jól fogsz járni úgy anyagilag, mint emberileg.

Halak:

Ezen a héten sok olyan dolog jut tudomásodra, amely hasznos, és amellyel pénzt takaríthatsz meg, hála annak, hogy időben a füledbe jutottak a hírek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered már nagy erőkkel szervezi, hogy szeptemberben – amely mindkettőtök életében változást hoz –, zavartalanul történjen az átállás egy újfajta életmódra.