Nyaralni készülsz? Csillagjegyed elárulja a tökéletes úticélt

Grönland, Svédország, Tibet, Spanyolország vagy inkább Marokkó? Mindjárt kiderül.

Side view of joyful young woman relaxing on the front seat while her boyfriend sitting near and driving their convertible

Kos (III. 21. – IV. 19.)

A Kos számára a vakáció egyet jelent az aktív pihenéssel. Odavagytok a túrázásért, szerettek új tájakat felfedezni és olyan, a turisták által kevésbé ismert utakon kalandozni, ahol a helyiek által nyerhettek bepillantást a környék mindennapjaiba. Az ideális úticél számotokra Németország, Japán és Indonézia.

Bika (IV. 20. – V. 20.)

Egy olyan hedonistának, mint a Bika az ideális nyaralás a pihenésről, az alvásról, a vízen való lebegésről, továbbá arról szól, hogy elmerüljön a helyi specialitásokban. De ami még ennél is fontosabb, hogy személyes kapcsolatot tudjatok kialakítani a természettel. Rajongtok a gasztronómiáért, a bazárokért és a kézműves vásárokért. Nyaralásotok során szeretnétek mindent megízlelni a helyi kultúrából. Legideálisabb nyaralóhelyetek Florida, Ciprus és Grönland.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Az Ikrek szülötteiként szerettek állandó mozgásban lenni, így nem vagytok kényesek arra sem, hogy mit néztek majd meg: minden, ami utatokba kerül, érdekel benneteket. Utazás során a leginkább azt élvezitek, amikor elvesztek, és a helyiekkel – akár az összes általatok ismert nyelvet keverve, akár kézzel-lábbal – kommunikálhattok. A tanulás vágyától fűtve, az Ikrek egyik nagy álma beutazni a világot. Kezdésként Venezuelát, Belgiumot és Örményországot ajánlanánk nektek.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Ha a Rák útnak indul, általában az otthonérzést keresi. Szeretitek szélesíteni a látókörötöket, megváltoztatni a perspektívát, amelyen keresztül a világot szemlélitek, így ha utazásról van szó, minél messzebbre mennétek. Ahhoz, hogy megismerjetek egy országot, fontosnak tartjátok, hogy együtt lélegezzetek a helyiekkel és így szívjátok magatokba kultúrájukat. Az ideális úticél számotokra Dél-Afrika, Új-Zéland és Hollandia.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Az Oroszlánok egyszerűen rajonganak a meleg, kényelmes helyekért, a fővárosokért, melyek még az űrből is látszódnak, illetve szívesen keresnek fel királyi palotákat és kastélyokat. Szeretitek a fényűző úticélokat sok napsütéssel, belső indíttatásotoktól vezérelve pedig annyi látványosságot igyekeztek megnézni nyaralásotok során, amennyit csak lehet. Éppen ezért Hawaii, Olaszország és Kuba tökéletes helyek lehetnek számotokra.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Utatok során lelkiismeretesen sajátítotok el számos információt a történelmi tényektől kezdve a tradíciókig, de valójában az élővilág változatossága, a hegyek és a templomok nyűgöznek le igazán benneteket. A Szűz jegy szülötteiként emellett a különböző társadalmak spirituális igényei és történelmük evolúciója, valamint a napi rutinjuk is érdekel benneteket, így az ideális úticél számotokra Brazília, Egyiptom és Görögország.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Egy olyan különleges lehetőségnek tekintetek a nyaralásotokra, mellyel új tudásra tehettek szert és új, érdekes embereket ismerhettek meg. Éppen ezért a Mérleg rajong a tanulmányutakért, az antik boltokért, szeret a helyiekkel ismerkedni, és amennyiben lehetséges, teljes képet kapni az összes településről, amit eddig meglátogatott. Úticélként Argentínát, Ausztriát és Tibetet ajánljuk nektek.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

A Skorpiók különös utazók, mert olyannyira kötődni tudnak egy-egy helyhez, hogy az az érzésük támadhat, elhagyják otthonukat és odaköltöznek. Nyaralásotok során igénylitek a víz közelségét, legyen szó akár tengerről vagy folyóról. Az aktív pihenés hívei vagytok, melyet legszívesebben a szeretteitekkel töltötök el olyan helyeken, mint Norvégia, Marokkó vagy Zimbabwe.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Annyira megszállottjai vagytok az utazásnak, hogy még az sem nagyon érdekel benneteket, merre mentek. Amint a repülőtérre értek, a szívetek hevesebben dobog, és úgy érzitek magatokat, mintha csak otthon lennétek. Amint pedig eléritek az úticélotokat, már tervezitek is a következő kalandot, de addig is minden pillanatot kihasználtok, hogy magatokba szívjátok annak a helynek az esszenciáját, ahol éppen tartózkodtok. Legközelebb Bolíviát, Spanyolországot vagy Thaiföldet érdemes célba vennetek!

Bak (XII. 22. – I. 19.)

A Bak szeret népszerű helyekre látogatni, hogy saját maga is meggyőződjön arról, „mire ez a nagy felhajtás”. Mindent a nagykönyv szerint csináltok: meglátogatjátok az összes látnivalót, amit érdemes, belevetitek magatokat az éjszakai életbe, majd az út végén konstatáljátok, hogy nincs még egy olyan hely, mint az otthonotok. Az utazás viszont nem az igazi tanulás nélkül, így belevetitek magatokat minden apró terület felfedezésébe. Legközelebb látogassatok el Indiába, Mexikóba vagy Szerbiába!

Vízöntő (I. 20. – II. 18.)

A Vízöntő minden utazását egyedülállóvá és megismételhetetlenné akarja tenni. A nyaralásról sosem tértek haza egy jó könyv vagy helyi útikalauz nélkül. Imádjátok a spontaneitást, a változatosságot és a szabadságot, így az adott pillanatnak átadva magatokat döntitek el, merre mennétek tovább. Mindenképp érdemes ellátogatnotok Svédországba, Etiópiába és Kansasbe.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Gyakran megtévesztő lehet a Halak nyugodt és csendes természete, mely azt sugallhatja, hogy nincsenek preferenciáik az utazást illetően. Az igazság ugyanakkor teljesen más. Nyaralásotokat legszívesebben a tengerhez tervezitek, ahol őrültek az éjszakák és finomak a koktélok. De ugyanúgy szeretitek belevetni magatokat egy olyan nyaralásba is, melynek során magatokról, az identitásotokról tudhattok meg többet. Az Antarktiszra, a Szaharába és Portugáliába is érdemes lenne ellátogatnotok.

Forrás: astrology-zodiac-signs.com

Szerző: F.R.

Fotó: Thinkstock