Nem is olyan régen írtunk a négy őselem általános jellemzőiről, most pedig – a téma folytatásaként – a boldog házasság titkát is felfedjük a csillagjegyeknek!

Woman and man holds a cup of hot coffee with cinnamon heart. Winter and Valentine's Day fabric background with sparkling silver and red confetti.

Víz:

Az érzelmek és az őszinteség különösen fontosak az őselem szülötteinek. Rájuk a logika és a realitás nem hat, a szívük után mennek, emiatt a házasságuk is akkor működőképes, ha az érzelmeknek kiemelkedő szerep jut.
Ide tartozik: Rák, Skorpió, Halak

Tűz:

A szenvedély mindenekfelett – körülbelül így lehetne jellemezni a tűz jegyűek boldogságának titkát. Nem csupán a hálószobára értendő ez a típusú intenzitás, hanem a kapcsolat minden részére, akkor tudnak ugyanis kiteljesedni, ha folyamatosan óriási hevülettel égnek és ezt mások tudomásul veszik.
Ide tartozik: Kos, Oroszlán, Nyilas

Föld:

Ha biztonság van, akkor mondhatni a boldogság is adott. Az őselem szülöttei elfogadják, hogy a tökéletes társ nem létezik, de ha őszintén megbízható a párjuk, máris úgy érzik, hogy személyükben megnyerték a főnyereményt.
Ide tartozik: Bika, Szűz és Bak

Levegő:

A levegő jegyek esetében a kommunikáció a kulcsa a problémák legyőzésének. Persze nem az egyoldalú dialógokra gondolunk, ahol az egyik fél csak hallgatja a másik mondandóját, hanem a tényleges beszélgetésre, amiből mindenki egyformán kiveszi a részét.
Ide tartozik: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Fotó: Thinkstock