Mi vár a csillagjegyekre április 11-től 17-ig?

Kíváncsi vagy, hogy hogyan alakulnak a dolgaid a magánéletben vagy a munkában? Heti horoszkópunkból kiderül a válasz. Kattints és olvasd el!

Zodiacal wall clock

Kos:

A héten pörög az agyad, szinte mindenkit lekörözöl észjárás dolgában. Arra ügyelj, hogy ebben a felfokozott  állapotban ne mondj olyat, amit megbánhatsz, vagy amivel valakit mélyen megsértenél. Ez ugyan akaratodon kívül mégis történhet, de ha gondolkodsz, mielőtt beszélsz, kellemetlen pillanatoktól kímélheted meg magad.

Bika:

Ragaszkodsz a párodhoz, még akkor is, ha nem viszonozza az érzéseidet és ha olyan hidegen viselkedik veled, mint a jégcsap. A sors a héten lehetőséget ad arra, hogy kívülről lásd önmagad, valamint a partnered, ez segíthet, hogy végre elhatározd magad  és ésszerűen viselkedj. Így nem mész bele olyan játékokba, amelyek után leginkább csak a falba akarnád verni a fejed.

Ikrek:

Előfordulhat, hogy a kedvesednek elege van abból, hogy szinte a nap minden pillanatában elfoglalt vagy, és nem tudsz vele annyit foglalkozni, törődni, mint amennyire szüksége lenne. Próbáld megnyugtatni őt, és nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet, amikor olyat tesz, amivel nem értesz egyet.

Rák:

Olyan emberekkel találkozhatsz, akik féltékenyek lehetnek rád. Ha azt gondolod, hogy igazán nincs miért, akkor nagyon tévedsz, ugyanis  úgy alakul a karriered, vagy a megélhetésed, hogy akaratlanul is irigykedésre adsz okot. Gondolj arra, hogy még mindig jobb, ha irigyelnek, mintha sajnálnának.

Oroszlán:

Még az is megtörténhet, hogy éppen a családod az, aki meggátol abban, hogy azt tedd, amit igazán szeretnél. Jó lenne, ha beszélnél velük erről nyíltan, mert talán ők nincsenek tisztában azzal, hogy te mit szeretnél, és ezért akadályt gördítenek a boldogulásod útjába. Nem szabad beletörődnöd a helyzetbe.

Szűz:

Az egészségedre és a pénzedre kell a legtöbb figyelmet fordítanod ezen a héten. Előfordulhat, hogy olyan dologba kezdesz, amely meghaladja az erődet, vagy egy régi betegség miatt leszel kicsit gondterheltebb. De azért vannak a barátok, a családod, hogy ne érezd egyedül magad, és ők azok, akik kérés nélkül is a segítségedre sietnek.

Mérleg:

Ha párkapcsolatban élsz, olyan dolog juthat a tudomásodra a héten, amelyet a partnered el akart titkolni előled. Mindez egészen váratlanul történhet, amitől összezavarodsz, és azt sem tudod, hogy mitévő legyél. A legrosszabb, amit tehetsz, ha mindezt a barátaiddal osztod meg, mert rossz irányba terelhetnek.

Skorpió:

Ne bújj a páncélod mögé, mint valami ijedt teknőc, mert most arra van szükség, hogy a partnereddel tisztázd a közöttetek kialakult helyzetet. Bármennyire is nehéznek érzed az életet, mégis meg kell hoznod olyan döntéseket, amelyek a jövődet befolyásolják.

Nyilas:

A kollégáiddal és feletteseddel szemben is lehetnél sokkal kedvesebb, mert ezzel elérheted, hogy népszerű legyél a munkahelyeden, és elkerüld az esetleges leépítést. Tömjénezd őket és legyél megnyerő, így az elkövetett hibákat is olcsón megúszhatod.

Bak:

Erőfeszítéseket kell tenned a kapcsolatodért, sőt, most rajtad van a bocsánatkérés sora, mert te is ludas vagy abban, hogy a dolgok így alakultak. A barátaiddal szemben három lépés távolságot kell tartanod, ha szerelmi ügyekről van szó, mert sajnos nem jó irányba befolyásolhatnak.

Vízöntő:

Szedd össze magad, és nézegesd az álláshirdetéseket, de ne kapkodj. Ha kiállhatatlanul viselkedik a felettesed, akkor se nyilváníts véleményt, és ha valamit korábban megígértek, de ezt most nem akarják betartani, ne heveskedj, mert könnyen az utcán találod magad. Balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé!

Halak:

Gondold át, mit szeretnél igazán, mert megtörténhet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit sorsfordulónak is lehet nevezni. A történések hatására megváltozik a jövőképed, és rájössz, hogy egészen más a fontos az életedben, mint amit eddig hittél. Ne engedd, hogy főnököd nyomott hangulata rád telepedjen.