Izing Klára írása a Nők Lapja archívumából.

Minden héten a horoszkóp rovat a Nők Lapja egyik legolvasottabbja – már évtizedek óta. Izing Klára asztrológus írásaiból olvasóink hétről hétre új érdekességeket tudhatnak meg saját csillagjegyükről. De ezen cikkekből az is kiderül számukra, mi vár várjuk a következő napokban, valamint magyarázatot kaphatnak szeretteik szokatlannak tűnő viselkedésére is.

Sokan olcsó humbugnak tartják a horoszkópot, mások viszont esküsznek rá. Egy azonban biztos: az asztrológia rajongóinak tábora egyre népesebb és népesebb minden nappal. Alább az Ikrek csillagjegy általános jellemzését hoztuk el egy húsz évvel ezelőtti lapszámunkból. Mindannyian ráismerhetünk belőle kedvenc Ikrek ismerősünkre!

Nők Lapja 2003/21: Az állatöv örökmozgója, az Ikrek

Amikor a Nap állatövi útja során az Ikrek jegyébe lép (V.22.–VI. 21.), akkor születnek a zodiákus legkíváncsibb emberei, akik úgy röppennek egyik kapcsolatból vagy témából a másikba, mint a méhecskék a virágokra.

Az Ikrek az állatövben az egyetlen, akitől nem kell megkérdeznünk, melyik csillagjegyben született, mert az arcára van írva: izgatottan jár a szeme, egyszerre többfelé figyel, és nehezen tudja kivárni, amíg a másik ember befejezi a mondatát. Fantáziája rendkívül gazdag, ő az, aki beles a nyitott, függöny nélküli ablakokon, és pillanatok alatt elképzeli, milyen lehet a szoba berendezése, kik élhetnek a lakásban.

A jegy szülötte nagyon sajnálja embertársait, könnyen ígér, de bajban van, amikor az ígéreteket be kell váltani! A gyors meggazdagodás szelleme lebeg a szeme előtt, ezért a vad spekulációktól, őrültségektől sem riad vissza. Például az évekkel ezelőtti, nagy vihart kavart biogiliszta-tenyésztő buliban a résztvevők többsége az Ikrek jegyében született…

Az Ikrek csillagjegy társas kapcsolatai

Ha partnerünk Ikrek jegyű, nem kell valóságshow-t néznünk mellette a tévében, mert ő maga az izgalom, a változatosság, a show, akivel nem könnyű lépést tartani.

Az Ikrek férfit felizgatják az erotikus SMS-ek, a fülbe súgott malacságok, és ha neveletlenül viselkedünk vele az ágyban.

Újdonság iránti vágya a szerelemben is megmutatkozik, ezért nehéz számára a hűség, de aki képes őt állandóan izgalomban tartani, naponta elcsábítani, azt nem csalja meg. Saját hűtlenségéről a véleménye rendszerint: ennyi volt, megtörtént, lépjünk tovább.

Ha gyermekünk az Ikrek jegyének szülötte, nyugalomra semmi esélyünk. Érdeklődése, mozgása olyan, mint a higanyé. Mindenről tudni akar, mindenhol ott akar lenni, és ezer kérdése lesz, amelyekre nekünk ismernünk kell a választ. Már óvodás korban el kell kezdeni az alapos gondolkodásra szoktatást, hogy később ne csak nézzen, hanem lásson is. Ennek legjobb módja az, ha a mesemondás után elmagyarázzuk neki a történet tanulságát.

Érdekelnek további asztrológiai írásaink? Kattints a linkre!

csillagjegy-ikrek-horoszkop

csillagjegy-ikrek-horoszkop

Nők Lapja 2003/21. (Forrás: Nők Lapja archívum)
Kiemelt kép: Getty Images