Őszintén: „Sugar babyként próbálok érvényesülni” (18+)

Andrea vendéglátóipari szakközépbe járt, jelenleg egy hotelban dolgozik. Nem titkolt célja, hogy külföldön teljesítse ki a karrierjét, de addig szeretne még nyelveket tanulni. Ehhez pedig olyan férfiakat keres, akik anyagilag folyamatosan támogatják, némi ellenszolgáltatásért cserébe. Lejegyezte: Csillag Lea.

Mindig vonzódtam az idősebb pasikhoz, és ők is hozzám. A szakközépben összejöttem az egyik nős tanárommal, aki úgy harminccal idősebb nálam, de ez egyáltalán nem zavart. Élveztem, hogy ő irányít, és megtanít egy csomó mindenre, amit a tizenéves, pattanásos gyerekek úgysem tudnak. Nem mondom, hogy teljesen normális volt, egyrészt gerjedt a sokkal fiatalabb csajokra, hiába volt csinos felesége és két ovis gyermeke, másrészt olyanokat is kért tőlem, amiket talán a nejétől nem mert volna.

De akkor én kiválasztottnak éreztem magam, és büszke voltam arra, hogy ennyire rám kattant. Persze az egészet titokban kellett művelnünk, hiszen azt soha nem nézik jó szemmel, ha egy diák a tanárjával kavar, főleg, ha a tanár ráadásul még nős is. Azt hiszem, azért sokan tudtak a dologról, mert több mint egy éven keresztül rengeteget találkoztunk, és csináltuk a kocsijában, az erdőben, ha a szüleim nem voltak otthon, néha nálunk is. Érdekes módon soha nem akarta ágyban, még akkor sem, ha lett volna rá lehetőség. Az volt a mániája, hogy az nem számít igazi szexnek, ha nem fekszünk ágyba, és így valójában meg sem csalja a feleségét. Ha úgy teszik fel neki a kérdést, hogy lefeküdt-e mással, akkor mondhatja, hogy nem. Ez persze baromság, biztos Bill Clintontól vette az ötletet. Egyébként az ízlésük is hasonló.

Idősebb pasi extrákkal

Amikor elvégeztem a szakközepet, ez a dolog is abbamaradt, gondolom, keresett magának egy másik csajt a suliból, mert ott aztán van választék. Bár ezzel elég sokat kockáztat, hiszen ha rajtakapják… Egyébként szerintem a veszélyt legalább annyira élvezi, mint a szexet. Nem mondom, hogy szerelmes voltam belé, de tényleg hiányzott a suli utáni nyáron. Egy barátnőm látta, hogy mit kínlódom, és elmesélte, hogy ő a pasijával egy társkeresőn jött össze. Azt mondta, nekem is ki kéne próbálnom. Akkor regisztráltam egy csomó oldalra összevissza, igazából azt sem tudtam, mit akarok, de nagyon rám jött, hogy kívánom a szexet, és hajlandó vagyok extrémebb kalandokra is.

Leveleztem és chateltem fiatal srácokkal is, de megint csak kiderült, hogy nekem ez nem pálya, unalmasak voltak és állandóan megjátszották magukat. Egy-kettővel le is feküdtem, hát… azt sem tudták, hogyan izgassanak fel, pedig az nálam nem egy nagy kihívás, ha valaki egy kicsit is ért a nőkhöz.

Biztos nagyon elkényeztetett a tanárom, de nem elégszem meg néhány perces mismásolással és azzal, hogy nekik a rohadt kütyük érdekesebbek, mint egy hús-vér csaj az ágyban. Bár legalább kipróbáltam, milyen ágyban csinálni.

Aztán olvastam néhány cikket arról a társkeresőről, ahol idősebb pasik fiatal csajokat keresnek, és még fizetnek is, ha meg vannak elégedve. Persze belegondoltam, hogy vajon akkor én most rosszlány leszek-e, ha innen akasztok le valakit, de úgy döntöttem, ez mégsem ugyanaz, mint amikor a vendégek a hotelszobába rendelik a kurvákat. Legalább előtte láthatom, hogy kiről van szó, és eldönthetem, tetszik-e a férfi eléggé. Nem a pénz volt a legfontosabb, hanem az, hogy egy klassz középkorú pasim legyen, aki legalább annyit tud a szexről, mint a volt tanárom. Ha még a nyelviskola díját is kifizeti vagy meghív néha vacsorázni, akkor annál jobb.

A történet folytatását a Nők Lapja Psziché 2019/1. számában olvashatjátok el. 

Szöveg: Csillag Lea

Nyitókép: Getty Images