Szily Nórát a televízió-képernyőről ismerjük, mélyinterjúi tették igazán elismertté. A pszichológus végzettségű újságíró az elmúlt években visszakanyarodott a gyökereihez, és szakértői csapatával kidolgozták a PszichoStyling programját és módszertanát. Augusztus 26. és 31. között 6 napos nyári tábort kínálnak nőknek Szarvason, a Liget Wellness és Konferencia hotelben.

Nóra, mostanában újabb és újabb ötletekkel lépsz elő. A PszichoStyling, avagy a lélek 3D-ben – szokatlan fogalmazás. Mi ez valójában?

Az elmúlt években a pszichológiai törvényszerűségeket, a mélyinterjúimat, coaching üléseimet, no meg saját felismeréseimet összegezve egy szakértő csapattal dolgoztuk ki a módszertant. Rengeteg emberrel beszélgetek, látom, ahogy szeretnének teljesebb élet felé törekedni, céljaikat, álmaikat elérni. De gyakran elakadnak… Vajon miért? Fontos megérteni, hogy bármi felé is igyekszünk, elengedhetetlen az önismeret, a saját készségeink, értékeink felismerése és tudatosítása – de ez önmagában még kevés. Nem csak valamilyennek kell lenni, hanem annak is kell látszani! A hitelességhez az is hozzátartozik, ahogy kifejezzük, megmutatjuk magunkat (vajon milyennek látnak mások?), illetve az is, miként vagyunk képesek kommunikálni a körülöttünk lévőkkel. Akár családon, akár egy cégen belül. Az érzelmi intelligencia, a szuggesztív kommunikáció, a meggyőzés, a konfliktuskezelés – mindannyiunk életének, kapcsolatainak, szakmai előre jutásának minőségét befolyásolják. „Látni, látszani, láttatni” – ez a hármasság jelenti a 3D-t, és mi mindegyikre ugyanúgy fókuszálunk.

Ez egy önismereti, önfejlesztő tábor?

Némiképp elcsépeltek már ezek a szavak – ezért is akartunk egy friss, új, rendhagyó elnevezést kitalálni. Élmény, tanulás, üdülés, s közösségépítés, mind a céljaim közé tartoznak. Kiscsoportos workshopok, előadások és talk show-k színes palettájával készülünk. Náray Tamás, Pataki Ági, Pirner Alma, Radó Denise is csatlakoztak hozzánk. Belső, külső, stílus, brand, mozgás, hang… Mind a témáink lesznek.

Úgy tűnik, hogy a siker lehetőségét járjátok körül, sikeres meghívottakkal…

Igen, de nem szeretném fetisizálni a sikert. Hisz az csak következmény lehet – a hitelesség, önazonosság, tudatosság és harmónia hozadéka.

Kinek ajánlod a programot?

Nőknek, akik vezetők. Cégben, családban, az életükben. Akiknek fontos, hogy kihozzák magukból mindazt, ami lehetőségként megbújik. Erre garancia a PszichoStyling.

 

Fotó: Kántor Katalin