Hogyan tehetjük jobbá az életünket? Az Élet Katedrális előadásain erre kapunk választ (X)

Nem könnyű egyedül megküzdeni a nehézségekkel – legyen szó párkapcsolati gondokról, félelmekről vagy épp az önbecsülés hiányáról – és szerencsére nem is kell. Létezik ugyanis egy előadás-sorozat, amelynek célja, hogy valódi válaszokat adjon az emberek égető szükségleteire, ezáltal segítve azt, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhessünk.

Az Élet Katedrális egy olyan színpad, ahol a nézők gyakorlati és kézzelfogható megoldásokat kapnak az életükben felmerülő nehézségekre. Negyedévente, csütörtök esténként olyan előadásokat szerveznek, amelyek megmutatják a valódi válaszokat a félelmekre, a párkapcsolati nehézségekre, a pénzzel kapcsolatos problémákra, a szexuális kérdésekre, a valódi önbizalom és önbecsülés rejtelmeire, a maximalizmus csapdáira, a kiégettségre, és még sok más témára.

A szervezők kiemelten fontosnak tartják, hogy a résztvevők olyasmit halljanak, ami valóban segít nekik boldogulni az életben. Itt nincsenek tabuk, mindenről lehet beszélni, ami bennünket, embereket érint és nehézséget vagy fájdalmat okoz, a veszteségek feldolgozásától az emberi kapcsolatok jobbá tételéig. Kling Rita, human coach, az előadássorozat alapítója hisz abban, hogy az élet minősége tanulható, éppen ezért olyan kiváló szakembereket és vendégeket hív meg az Élet Katedrális előadásaira, mint Dr. Buda László, Dr. Almási Kitti, Pólus Enikő, Tapolyai Emőke, Szenczy Sándor, Vujity Tvrtko, Mező Misi vagy Susánszki Éva. „Nagy segítség az, hogy rájövünk, a problémánkkal nem vagyunk egyedül, és több száz ember ugyanabban a cipőben jár, valamint jól jöhet egy szakember olyankor, amikor nem látjuk a teljes képet, mert ő új irányból közelíti meg a problémát” – vallja Kling Rita.

A soron következő, november 30-ai előadás – melyen Dr. Almási Kitti és Dr. Buda László beszélgetnek – máris teltházas, a többi eseményről és az Élet Katedrális weboldalán és Facebook-oldalán tájékozódhattok.