Sokan nem merik bevallani, hogy szívesen kísérleteznének a szex terén, de egy kanadai kutatás a szégyenlősök ábrándjairól is lerántja a leplet.

Pretty woman in red sunglasses blowing lips kiss over colorful background

A Montreali Egyetem kutatói arra voltak kíváncsiak, hogy a nők, illetve a férfiak milyen szexuális fantáziákat dédelgetnek a szívük mélyén. 1517 embert vontak be a vizsgálatba (718 nőt és 799 férfit), akiknek egy 55 pontos kérdőíven kellett átrágniuk magukat, kiválasztva, hogy az adott fantázia mennyire foglalkoztatja őket. A kutatást a The Journal of Sexual Medicine folyóirat közölte le, amelynek kivonatát most mi is megmutatjuk.

Erről ábrándoznak az urak

Nem jelentenénk ki nyomatékosan, hogy a férfiak telhetetlenek, de a kutatásban résztvevő urak közül 84% nyilatkozott úgy, hogy kipróbálná, milyen lehet egyszerre két nővel szeretkezni, sőt, közülük 75% ennél tovább menne, és három, vagy annál több hölgyet is szívesen látna az ágyában. 82% csak a néző szerepével is beérné, miközben a hölgyek egymást kényeztetik, de a legtöbben azért mégiscsak aktív résztvevőként szeretnének egy ilyen együttlétben részt venni. 64% például kifejezetten élvezné, ha egy lány ismerősét csábíthatná el, de ugyanennyien vannak azok, akiknek az anális szex is ott rejtőzik a fantáziájában.

Képzelgések női fronton

Bár azt szokták mondani, hogy a férfiaknak piszkos a fantáziája, azért a hölgyek sem mennek a szomszédba ha képzelőerőről van szó. A megkérdezettek 72%-a úgy nyilatkozott, hogy fantáziái között ott szerepel a partnere orális kényeztetése, de 64% azt sem bánná, ha ő dominálhatna az ágyban. Sőt, 56% szívesen kipróbálná, milyen lehet egyszerre több mint három emberrel szeretkezni.

Ami mindkét nemet érdekli

Természetesen vannak olyan szexfantáziák is, melyek eltérő arányban, de mindkét nemet érdeklik. A nyilvános szexben rejlő fenyegetést például különösen izgalmasnak találták a megkérdezettek (57% és 86% arányban*), de többen már azzal is kiegyeznének, ha egy teljesen szokatlan helyszínen kerülne sor az intim együttlétre (81% és 82%*). Voltak, akik a romantikus helyszínt is megemlítették, a nők 84%-a, a férfiak 78%-a mondta azt, hogy egy ilyen helynél nincs meghittebb. Az idegenekkel való szex szintén csábító a hölgyek (48%) és az urak (72%) számára, de a párkapcsolatban élők is szívesen fantáziálnak arról, hogy nem a saját házastársukkal bújnak ágyba (66% és 83% az eloszlás*). Persze továbbra is csábító a hírességekkel való szex (a nők 51%-ban, a férfiak 61%-ban vágynak erre), de visszatérve a realitás talajára az orális szex (72% és 87%*) és a másik előtt történő önkielégítés (68% és 76%*) is ott rejlik a kíváncsiak fantáziájában.

*Az arányok megnevezésében az első számadatok a nők, a másodikak a férfiak válaszadásait jelzik.

Szöveg: D. A.

Forrás: independent.co.uk

Fotó: Thinkstock