Szeretnél közelebb kerülni a benned élő nőhöz, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Elindultál már, de nem találod a megfelelő utat? Ismerj meg 3 tippet, amivel megerősítheted a nőiességedet!

Nem érdemes a külvilágban keresned a nőiesség titkát! A belső béke, harmónia és az önelfogadás segít majd megérteni, ki is vagy valójában.

ThinkstockPhotos-490691856

  1. Engedd el a tanult viselkedésmintákat !
    Előfordul, hogy a családban tanult viselkedésminták nem működnek. Fontos, hogy tudatosítsd magadban, azért, mert nem értesz egyet az édesanyád, anyósod véleményével, még nem vagy rossz nő. Önálló személyiségként lehetőséged van saját szabályok és szokások megalkotására. Ne félj felvállalni az ezzel járó konfliktushelyzeteket, a kimondott szavak segítik az új „gondolatprogramok” rögzülését.
  2. Fontos a pozitív testkép kialakítása
    A női ideálok korszakonként változnak, és a társadalom csak igen kis része felel meg az aktuális divatnak. Fontos, hogy elfogadd és szeresd azt a testet, amiben élsz. Ha harmóniába kerülsz magaddal, megváltozik a kisugárzásod, ragyogni kezdesz. Tanuld meg az önszeretet, mint tudatállapotot, és felejtsd el az (ön)bíráló mondatokat. Ismerd meg a szín- és alkattípusodat, hogy vizuálisan is rájöjj, tökéletes vagy!
  3. Éld meg az élet apró örömeit!
    Kényeztesd a tested, a lelked és szellemed a maga módján! Szánj időt a feltöltődésre, amikor csak magaddal, a saját kívánságaiddal foglalkozol. Találj rá a valódi igényeidre: olvass, fuss, aludj, szépítkezz! Egyetlen perc sem elvesztegetett idő, amit saját magaddal, a saját fejlődéseddel töltesz. Legyél jelen a jelenben, és fókuszálj arra, amivel éppen foglalkozol! A koncentrált jelenlét segít, hogy megéld a pillanatot, és megéld a saját nőiességed eseményeit.

fesztival_plakat

+ 1 tipp: Úgy érzed, egyedül nem megy?

Csatlakozz hozzánk a II. Womanity Fesztiválon a Millenárison!
A rendezvény segít, hogy megéld a természetes nőiességedet és megtaláld a nőiséghez vezető utat. Díjmentes tanácsadás, egészség- és szépségszolgáltatás vár közel 120 standon. Ismerd meg a programot és a sztárelőadókat, kattints ide!

Hogyan legyél sugárzó nő?
Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben? Megtalálni azt a stílust, amely igazán te vagy?
A Nők Lapja Psziché standján Zádrovich Aliz coach és Fehér Andrea stylist segít abban, hogy rátalálj a benned élő ragyogó nőre.

A két szakértő a helyszínen mesél a Psziché Akadémia égisze alatt meghirdetett tanfolyamáról, ahol közelebbi kapcsolatba kerülhetsz magaddal, őszintén elfogadhatod és megszeretheted a tested és a benned élő nőt.
A workshopon olyan eszközöket sajátíthatsz el, melyekkel a belső ragyogást kifelé is láthatóvá teheted: az öltözködéseddel, a megjelenéseddel.

Tudj meg többet a workshopról, és szerezd be a jegyet kedvezménnyel, kattints ide!

 

Szöveg: Sz.O.

Nyitókép: Thinkstock