Neked is sokszor eszedbe jut az az őrjítő kérdés, hogy mi lett volna, ha…? Nos, ezzel nem vagy egyedül, ezért is szántuk lapszámunkat a sorsfordító pillanatoknak. Ezúttal is számtalan érdekes és aktuális témával várunk titeket.

psziche

A tematikához kapcsolódóan Dossziénkban 3 elgondolkodtató és példaértékű történetet találtok, és azt is megtudhatjátok miért érdemes azon gondolkodnotok, mi lett volna, ha más döntést hoztatok volna. Müller Péter íróval és nevelt fiával, Müller Péter Sziámi költővel beszélgettünk hűségről, családról és persze vallottak egymásról is. Tökéletes olvasmány lehet hétvégére írásunk, melyben 3 blogger meséli arról, hogyan segített nekik az írás.

Psziché Müller Péter és fia

Leckék legendáktól rovatunkban most a csodás Grace Kelly életútját ismerhetitek meg, és Hegyi Barbara is ad 10 megszívlelendő életbölcsességet. Tari Annamária pszichoterapeutától remek tanácsokat kaptok a FOMO (szorongás a közösségi médiától való távolmaradástól)  jelenség kapcsán, olvashattok még az Asperger-szindrómásokról és bizarr lélekállapotokról is, míg Karrier rovatunkban a főnöknők félelmeiről, azaz az imposztor-szindrómáról tudhattok meg többet.

Psziché Extrém sportok

Természetesen egy kis mozgás sem árt, mutatunk néhány extrém mozgásformát Lélekturbó sport rovatunkban. Ne maradjatok le lapunkról, még több tartalomért irány az újságárus, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nemcsak nyomtatott, hanem digitális kiadványainkra is előfizethettek!