10 Instagram-oldal arra az esetre, ha csodaszép enteriőrökben gyönyörködnél

Kényelem, ízléses kialakítás, élhető terek – ezek az összetevők varázsolnak egy házat igazi otthonná, és ezek jellemzik a legismertebb enteriőrdizájnerek munkáját is. Ha szívesen nézegettek gyönyörűen berendezett lakásokat, akkor ennek a 10 belsőépítésznek az Instagram-oldala nektek való.

Kapito Muller Interiors

Tágas, városi lakások stílusos berendezése fűződik Alyssa Kapito és Vivian Muller nevéhez, akik a gyönyörű textúrákra és a tiszta vonalakra összpontosítanak munkájuk során. Minket lenyűgöz a precizitásuk, ami meleg, ízlésesen berendezett otthont eredményez.

Thank you @1stdibs for a wonderful feature today! We couldn’t do half our projects without you guys! Xo 😘 *link in profile

Kapito Muller Interiors (@kapitomullerinterior) által megosztott bejegyzés,

Ashley Whittaker

A fiatalos frissességet a hagyományőrzéssel és a tradíciókkal ötvözi, az eredmény pedig egyszerűen lenyűgöző. Ashley Whittaker karakteres stílusa és humora messziről felismerhető.

We loved seeing this one on curbed.com today. Thank you @notenoughangers xx

Ashley Whittaker (@ashleywhittakerdesign) által megosztott bejegyzés,

Tilton Fenwick

Micsoda színek, micsoda textúrák! Mindenhol egy különleges mintázatú anyag, ami igazán eredetivé teszi a New York-i páros, Suysel dePedro Cunningham és Anne Maxwell Foster stílusát. Instagram-oldaluk kiapadhatatlan ihletforrás.

Ryan Korban

A New Yorkban élő Ryan Korban az enteriőrdizájn igazi nagyágyúja, a madridi Balenciaga üzletének is ő tervezte a belső terét. Az általa megálmodott modern, letisztult berendezésben mindig van egy kis csavar.

Where it all began…. @edonmanor #RyanKorbanInteriors

RYAN KORBAN (@ryankorban) által megosztott bejegyzés,

Mark D. Sikes

A Los Angeles-i dizájner rajong a kék-fehér izgalmas párosáért és a György korabeli stílusért, legyen szó az épületek kinézetéről vagy berendezéséről.

@alex_katz_official in room 14 at @holidayhouseps you can check in soon! #markdsikesinteriors #midcenturyblues #holidayhouseart

Mark D. Sikes (@markdsikes) által megosztott bejegyzés,

Grant K. Gibson

A munkája eklektikus, élhető, szemet gyönyörködtető – legalábbis így jellemezte a tengerentúli Elle Decor magazin. Mi pedig teljes mértékben egyetértünk velük.

Hernandez Greene

Joshua Greene és Katrina Hernandez munkáját a mérhetetlen kifinomultság jellemzi. A moderntől a hagyományosig terjedő projektjeikben a kényelmet és az eleganciát ötvözik.

Just a living room in a warm weather climate… #losangeles #breezy #hernandezgreene

Hernandez Greene (@hernandezgreene) által megosztott bejegyzés,

Nick Olsen

A humor nélkülözhetetlen eleme a munkáinak. A különböző színek és minták, az első látásra össze nem illő anyagok pedig tökéletesen megtalálják a helyüket a Nick Olsen által kialakított belső terekben.

Paloma Contrearas

A La Dole Vita blog szerzőjének munkájában a tapéták és a szövetek kapnak rendkívüli hangsúlyt. Így még a legegyszerűbben berendezett tér is kap valamilyen izgalmas csavart – akár ez a fürdőszoba is.

Sara Gilbane

Tradicionális stílus egy kis modernitással vegyítve – így lehetne tűpontosan leírni Sara Gilbane munkáit, amiért rengetegen rajonganak, köztük mi is.

A Nők Lapja Enteriőr hamarosan megjelenő, tavaszi számában további, gyönyörű belsőépítészeti megoldásokkal találkozhattok. Keressétek a magazint április 26-tól az újságárusoknál!

Összeállította: F.R.

Fotó: Instagram