Őszi felfrissülés a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Nők Lapja Kuponnapok őszre hangolva! Nemcsak a nyomtatott magazinban, hanem itt a weboldalon is találtok exkluzív kuponokat, amelyeket szeptember 10. és 12. között, illetve a kuponokon jelzett időszakban válthattok be kultúra, divat, szépség és sok más témakörben.

A Nők Lapja szeptember 8-án megjelenő, 36. lapszámában összesen 204 kedvezményes kuponnal várunk! Fő támogatóink ezúttal a Mammut Bevásárlóközpont* és az Arena Mall**, ahol összesen több mint 160 kupont lehet felhasználni. Látogass el hozzájuk, és vásárolj 20, 30 vagy akár 50%-os kedvezménnyel a megjelölt üzletekben! Hazai és nemzetközi márkák legújabb választékát találod náluk most kihagyhatatlan áron, legyen szó divatról, gasztronómiáról vagy szépségápolásról. A kuponokat megtalálod a Nők Lapjában, illetve a bevásárlóközpontok weboldalain is. A Mammutban elérhető kedvezményes ajánlatokért kattints ide, az Arena Mall kuponjait pedig itt éred el.

Szeptemberi kuponakciónk keretében a teljesség igénye nélkül olyan márkák ajánlatai között válogathatsz mint az Új Színház, Emporium, Tchibo vagy Helia-D. A kikapcsolódáshoz találsz kedvezményes magazin előfizetési kuponokat és az akció keretében most bekuckózós őszi napokra izgalmas olvasmányokat is beszerezhetsz a Líra, a Book24, Babilon Könyvkiadó, valamint az olvas.hu jóvoltából. Kuponmellékletünkben böngészve a divat és a szépség szerelmesei sem maradnak kedvezmények nélkül.

A képre kattintva megnézheted a magazinban megjelenő kuponokat, alább pedig megtalálod a teljes üzletlistát, valamint az online is elérhető kuponokhoz vezető linket!

Galéria | 11 kép

Őszi felfrissülés a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Őszi felfrissülés a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Fotó megosztása:

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2021. ősz kuponakció – ÜZLETLISTA

Hová kattintsak az online kuponokért?

Exkluzív online kuponjainkat a noklapja.hu/oszi-kuponakcio oldalon találjátok, innen pedig le is tölthetitek

Hogyan használhatók a kuponok?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassátok be a kupont, és megkapjátok a kedvezményt. A nőklapja.hu-n online is elérhető kuponokat a rajtuk szereplő információk alapján beválthatjátok a megadott online kódok segítségével partnereink webshopjában, illetve a letölthető mellékletet akár mobiltelefonon, akár nyomtatott formában bemutatva a megadott üzletekben. A kuponok 2021. szeptember 10. és 12. között, illetve a kuponon jelzett időszakban válthatók be, a kuponokon, illetve az üzletlistában feltüntetett beváltóhelyeken, az ott szereplő feltételek szerint. A melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb pdf formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2021-es őszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.

*Mammut Bevásárlóközpont:

A kedvezmények kizárólag a megadott napon a megjelölt kondíciókkal vehetők igénybe. A Mammut Management Kft. a kuponfüzetben található kedvezményekért nem vállal felelősséget, a megjelölt engedményekkel kapcsolatban közvetlenül az üzletek adnak felvilágosítást.

**Arena Mall:

Az ajánlatok 2021. szeptember 10-12. között érvényesek. Amennyiben az adott üzletben más kedvezmény is érvényben van, a kedvezmények összevonhatóságáról az üzletek saját hatáskörükben döntenek. A kedvezmény készpénzre nem váltható. További részletek az üzletekben. A változtatás jogát fenntartjuk.