A Nők Lapja 2020/29. heti horoszkópja.

Kos

Anyagi téren felemás helyzet alakulhat ki. Különösen, ha a munkahelyéről van szó, mert megeshet, hogy megszorításokra kerül sor. Nem kedvez az idő pénzügyekkel kapcsolatos megbeszéléseknek, mert később sokkal jobb helyzetben lehet. Az is előfordulhat, hogy olyan helyről jut bevételhez, ahonnan nem számított rá. Ha ön szülő, gyermekére nagyobb figyelmet kellene fordítania, mert csemetéje könnyen bajba kerülhet.

Bika

Az lenne a legjobb, ha ezen a héten a pénzügyek a tabutémák közé tartoznának, mert megeshet, hogy az életnek ezen a területén nem tudja jól képviselni az érdekeit. A házasságokban, régi együttélésekben a társa nehezebben érteti meg magát, ezért vitás helyzet alakulhat ki. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt hirtelen az egekbe szökhet a vérnyomása. Egy kapcsolatnak soha nem vette még olyan nagy hasznát, mint most.

Ikrek

Ha párkapcsolatban él, akkor elsősorban az anyagiak miatt alakulhat ki feszült helyzet. Mindketten hajlamossá válhatnak kötni az ebet a karóhoz, aminek nem lesz jó vége. Ezért soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: okos enged… Előfordulhat, hogy olyan információ birtokába jut, hogy egyik pillanatról a másikra leesik az álla döbbenetében, aztán végül csak összeszedi magát, és továbblép.

Rák

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert a sors most lehetőséget kínálhat arra, hogy könyvelése bevétel oldala lendüljön nagyobb mozgásba. A munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, hogy minden szőrszála égnek állhat tőle. Nem érdemes a változtatás gondolatával foglalkoznia, mert csöbörből vödörbe kerülhet. A párkapcsolatában a társa úgy érezheti, hogy ön táncot jár az idegein. Próbáljon meg alkalmazkodni!

Oroszlán

Az lenne a legjobb, ha csak lógatná a lábát, így töltené fel az energiaraktárait. Megeshet azonban, hogy olyan helyzet jön létre, amely ezt megakadályozza, és hamar torkig lesz mindennel és mindenkivel. Pénzére, értéktárgyaira jobban kellene ügyelnie, mert kár érheti. Kollégái között akadnak olyanok, akiket akkor látna legszívesebben, amikor a háta közepét. Vegyen erőt magán, és próbáljon meg jó képet vágni a dologhoz!

Szűz

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át, elsősorban a társa viselkedése miatt, akit most akár kenyérre is lehetne kenni. Nem kedvez viszont az idő a munkával, megélhetéssel, pénzzel kapcsolatos ügyeknek, mert az életnek ezen a területén most nem, vagy nehezebben tudja elérni mindazt, amit szeretne. Ha ön szülő, akkor a gyermekével könnyebben el tudja a héten fogadtatni mindazt, amire korábban esetleg nemet mondott.

Mérleg

A feletteséről vagy jót mondjon, vagy meg se szólaljon! Előfordulhat, hogy a főnökének gondjai támadnak, ezért nehéz most vele kommunikálni. Ha bármilyen problémája adódna, most ne forduljon hozzá, várjon vele még egy hetet. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, rokonnal is meg tudja beszélni mindazt, amit fontosnak tart. Ha mesteremberre lenne szüksége, a héten olyasvalakit találhat, aki igazán jól érti a dolgát.

Skorpió

Olyan esemény történhet, amelynek kapcsán nem lát tisztán. Sőt, borús gondolatai támadhatnak a jövőjét illetően. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha ön szülő, gyermekével többet kellene most törődnie, így válhatnak elkerülhetővé a későbbi nagyobb bajok. A munkahelyén idegesítő szituáció jöhet létre, az is lehet, hogy kollégával nehezebben viselik el egymást.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben a társa másként gondolkodhat bizonyos dolgokról, mint ön. Ebből feszültségek alakulhatnak ki, de nem olyan komolyak a dolgok, hogy ne lehetne megoldani a problémákat. A felettese nehéz helyzetbe kerülhet, ami hatást gyakorolhat az ön megélhetésére, anyagi helyzetére. A szerelem egén a héten villámok cikázhatnak, most akár pont is kerülhet a kapcsolatuk végére.

Bak

Lehet, hogy a munkahelyén olyan változások történnek, amelyek hatására ön a távozás hímes mezejére lép. A házasságokban, régi együttélésekben a társa gondolatai a pénz körül foroghatnak, és nincs olyan probléma, amit most ne tudnának megbeszélni. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, illetve rokonnal parázs vita robbanhat ki. Olyan átalakulás is bekövetkezhet most, amelytől úszhat a boldogságban.

Vízöntő

Amennyiben a szabadságát tölti, megeshet, hogy a munkahelyén nem tudják nélkülözni önt. Kiderülhet, hogy ön pótolhatatlan. Amennyiben dolgoznia kell, akkor a kollégák között akadhat olyan személy, aki miatt megfeszülnek az idegei. De az is lehet, hogy olyan dolgot kell elvégeznie, amit nem szívesen tesz meg. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha ön szülő, gyermeke igényli, hogy többet foglalkozzon vele.

Halak

Most érdemes a nagyobb vásárlásokat lebonyolítania, mert jutányos áron szerezhet be olyan dolgokat, amelyekre szüksége van. A szerelem egén villámok cikázhatnak. Előfordulhat, hogy olyan esemény történik önök között, amely nincs jó hatással talán még a biztonságérzetére sem. Az ismeretségi körében van valaki, akiről olyasmi derülhet ki, hogy önnek talán még a szava is eláll tőle. A pénzére jobban vigyázzon!