Mindenkit meglepett a bejelentés: Gryllus Dorka a második gyermekét várja. A kései terhesség különlegességéről és a környezet reakciójáról is beszélgettünk a 47 éves színésznővel, aki úgy érzi: a története reményt adhat azoknak, akik 40 felett babát szeretnének.

Miután férjeddel, Simon Kornéllal bejelentettétek, hogy babát vártok, a sok gratuláló komment mellett érkezett néhány egészen durva is. Ezek a kommentelők elsősorban a korod miatt piszkáltak, felelőtlennek neveztek. Nagyon bántottak a beszólások?
Az emberek többsége nagyon kedves volt. Volt egy-két negatív hozzászólás, de őket a többiek leszólták. Rengeteg jókívánságot kaptunk, tehát a fogadtatás abszolút pozitív élményt volt. Többen írtak, hogy „jaj, engem is 47 évesen szült az anyukám”. Az az érdekes, hogy sokan azt hiszik, hogy 40 felett nagyon ritka gyereket várni, de valójában közel öt százalék ennek az aránya. Azért az valami! Értem, hogy nem gyakori, de mégiscsak van ilyen.

Egyes hozzászólásokból az is kiderült, hogy azoknak a negyvenen túli nőknek, akik babára vágynak és már sok sikertelen próbálkozáson vannak túl, reménysugár a történeted.
Igen, azt írták sokan, hogy reményt adtunk nekik.

Volt, aki azt mondta: „reményt adsz, hogy ez nem egy lehetetlen sztori”.

Azt éreztem, hogy csomó embernek, talán a koronaőrület miatt is, jól esett a történetünket olvasni. Iszonyatosan pozitív érzések áradtak felénk.

A Storynak azt nyilatkoztad, hogy kisfiadnak, Somának szerettetek volna kistestvért, de sokáig nem jött össze, így arra gondoltál, el kellene engedni ezt a dolgot. Le tudod írni azt a pillanatot, amikor kiderült, hogy 47 évesen mégis várandós vagy?
Biztos voltam benne, hogy már nem lesz testvére Somának. Sokáig nem is fogtam fel, hogy mi történik velem. Már nyolc hetes volt, mire felfogtam, hogy ő van. Igazából a férjem mondta ki, hogy „Dorcikám, te terhes vagy”. A nagy mondat. Hiába történtek velem a változások, az volt már belém kódolva, hogy én már nem vagyok rá alkalmas, nem lehetek terhes. Ezért nem fogtam fel.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Mit üzen a színésznő a „huhogóknak”?
Dorka őszintén beszél arról, hogy fogadta az édesanyja, amikor elmesélte neki, hogy babát vár. Generációs kérdés?
Kiderül az is: min dolgozik éppen, és milyen különleges előadásra készül.
Próbáld ki most kedvezményesen!