Nincs ősz Nők Lapja Kuponnapok nélkül, sőt! Ezúttal nemcsak a nyomtatott magazinban, hanem itt a weboldalon is találtok exkluzív kuponokat, amelyeket szeptember 11. és 13. között, illetve a kuponokon jelzett időszakban válthattok be kultúra, divat, szépség és sok más témakörben.

A Nők Lapja szeptember 9-én megjelenő, 37. lapszámában összesen 108 kedvezményes kuponnal várunk. Főtámogatónk a Rossmann, tőlük 24 db exkluzív, akár 25-40%-os kupont találtok mind a magazinban, mind online. A teljesség igénye nélkül olyan márkák ajánlatai között válogathattok, mint az ecipo, a CCC, az Emporium, a Merci vagy a Thalia Színház. Az utazás szerelmesei sem maradnak kedvezmények nélkül: Hajdúszoboszló városában összesen 12 helyen (szállások, vendéglátóhelyek, és más szolgáltatások) válthatók be kuponok.

A képre kattintva megnézhetitek a magazinban megjelenő kuponokat, alább pedig megtaláljátok a teljes üzletlistát, valamint az online is elérhető kuponokhoz vezető linket!

Galéria | 11 kép

Őszi megújulás a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Őszi megújulás a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Fotó megosztása:

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2020. ősz kuponakció – ÜZLETLISTA

Hová kattintsak az online kuponokért?

Exkluzív online kuponjainkat a Nők Lapja Kuponakció oldalon, ide kattintva találjátok meg, innen pedig le is tölthetitek: Nők Lapja 2020. őszi kuponakció – ONLINE KUPONOK

Hogyan használhatók a kuponok?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassátok be a kupont, és megkapjátok a kedvezményt. Az online is elérhető kuponokat a rajtuk szereplő információk alapján beválthatjátok a megadott online kódok segítségével partnereink webshopjában, illetve a letölthető mellékletet akár mobiltelefonon, akár nyomtatott formában bemutatva a megadott üzletekben. A kuponok 2020. szeptember 11. és 13. között, illetve a kuponon jelzett időszakban válthatók be, a kuponokon, illetve az üzletlistában feltüntetett beváltóhelyeken, az ott szereplő feltételek szerint. A melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb pdf formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2020-as őszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

Egyes esetekben a beváltás határideje eltér ettől, ezt minden esetben külön feltüntettük a kuponon.

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.