Nők Lapja Életmódváltó – nyereményjáték 2023

Nők Lapja Életmódváltó

VÁLTSON ÉLETMÓDOT A NŐK LAPJÁVAL!

EGÉSZSÉGESEN, ELÉGEDETTEN, BOLDOGAN!

Ha nemcsak az a célja, hogy fogyjon – hiszen az életmódváltás nem pusztán a leadott kilókról szól –, hanem úgy érzi, szeretne kiegyensúlyozottabban táplálkozni, többet mozogni, jobban aludni, akkor csatlakozzon az idei csapathoz! Várjuk azokat is, akik elégedetlenek az állóképességükkel, vagy túlterheltek, kisgyerekük miatt nincs idejük önmagukra, változókorba léptek, esetleg lelki problémák miatt eddig nem volt elegendő motivációjuk.

Ha kedvet érez az életmódváltáshoz, a következőt kell tennie:

  1. nyomtassa ki a MOTIVÁCIÓS SABLONT – Innen
  2. töltse ki hiánytalanul a fenti motivációs sablont
  3. a motivációs levél sablonban található kérdésünkre is adja meg helyes válaszát
  4. a kitöltött motivációs levél sablont szkennelje be vagy fotózza le, és egy hónapnál nem régebbi egész alakos fotójával együtt küldje el a Nők Lapjának (Central Médiacsoport Zrt.) emailben.

Email cím: nleletmodvalto@centralmediacsoport.hu

Kérjük, az email tárgyába ezt írja: Életmódváltó 2023

 

Az email beérkezésének határideje: 2023. március 12. éjfél

 

Tíz kiválasztott olvasónkat értékes egészségügyi szűrővizsgálati csomaggal lepjük meg, és életmódváltásukat fél éven keresztül tapasztalt szakembergárda segíti személyre szabott tanácsokkal. A program során a Nők Lapja is folyamatosan tartani fogja a kapcsolatot a versenyzőkkel.

A legeredményesebb három életmódváltó (szubjektív választás alapján) az értékes díjakon túl egy igazi divatfotózáson is részt vehet, és a lapunkban is bemutatjuk őket.

A Nők Lapja Életmódváltó program adatvédelmi tájékoztatója és nyereményjáték szabályzat ITT olvasható. Kérjük, olvassa el a dokumentumokat, mielőtt jelentkezik programunkra.

 

EGÉSZSÉGÜGYI PARTNERÜNK: Pesti és Budai Magánorvosi Centrum

A NYEREMÉNYEKET BIZTOSÍTÓ PARTNERÜNK: NaturMed Hotel Carbona****