Varázsoljon álomotthont a Nők Lapjával

JÁTSSZON VELÜNK, ÉS LEGYEN ÖNÉ ÉRTÉKES HETI NYEREMÉNYEINK EGYIKE. HA PEDIG HÁROM LAPSZÁMON ÁT VELÜNK TART, MEGNYERHETI A FŐDÍJAT, EGY EGYMILLIÓ FORINTOS LAKBERENDEZÉSI UTALVÁNYT.

A JÁTÉKBAN ÍGY VEHET RÉSZT:
Töltse ki hiánytalanul az adott heti lapszámban található játékszelvényt. Ne felejtse el kiválasztani a helyes választ a feltett nyereményjáték-kérdésre, mert a sorsoláson csak akkor vehet részt, ha helyes választ jelölt be.
Vágja ki a hiánytalanul kitöltött játékszelvényt, majd lezárt borítékban küldje be szerkesztőségünkbe.
Amennyiben szeretne a főnyeremény-sorsolásunkon részt venni, gyűjtse össze a 40., 41. és 42. lapszám játékszelvényét, és együtt küldje be egy lezárt borítékban.
A nyereményjátékban a Nők Lapja 2022/40., 41. és 42. lapszámai vesznek részt.
Beküldési határidő: 2022. október 31., éjfél
A borítékokat az alábbi címre várjuk: Central Médiacsoport Zrt. 1872 Budapest
Kérjük, a borítékra írja rá: Nők Lapja Álomotthon játék

A beküldők és az adott lapszámban található játékszelvényen a kérdésre helyesen válaszolók között kisorsolunk 3 db Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001W konyhai robotgépet (40. lapszám), 3 db Philips Airfryer XXL Smart, HD9867/90 forró levegős sütőt (41. lapszám), 3 db Nespresso termékcsomagot, a csomag tartalma Nespresso Vertuo Pop kávégép, tejhabosító, 100 kapszulás kávéválogatás (42. lapszám).
Az 1 000 000 Ft értékű Beliani.hu lakberendezési utalvány azok között kerül kisorsolásra, akik mindhárom lapszám hiánytalanul kitöltött játékszelvényét összegyűjtik, és helyesen válaszoltak mindhárom heti nyereményjáték-kérdésre és a 42. lapszám játékszelvényén található plusz egy főnyeremény kérdésre. A nyertes a Beliani.hu bármelyik aktuális kollekciójából válogathat. (Az aktuális kollekciókról bővebb infó a beliani.hu weboldalon található.) A nyertesnek lehetősége van arra is, hogy a nyeremény értékét meghaladó terméket/termékeket válasszon – ebben az esetben a nyeremény összegét meghaladó részt ki kell egyenlítenie a megrendeléskor.
Az utalvány felhasználásának határideje: 2023. 10. 31.
A részvételi feltételeket tartalmazó szabályzat és az adatkezelési tájékoztató elérhető itt!

A nyereményjáték időtartama: 2022. október 4. – 2022. október 31. éjfél.
A sorsolás időpontja: 2022. november 3., csütörtök 11 óra
A nyerteseket a megadott e-mail-címen értesítjük 2022. november 9-ig.

A nyereményjáték szervezője, a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő a játék során megadott adatokat kizárólag a cél megvalósulásáig és a szabályzatban meghatározott ideig kezeli. A játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek elfogadása nélkül, és teljesülése hiányában, illetve az adatkezelési hozzájárulás visszavonását követően nem érvényes, azt a Central Médiának nem áll módjában elfogadni, és a játékos nem vehet részt a sorsoláson.
Igényérvényesítési cím: olvasok.noklapja@centralmediacsoport.hu
Adatkezelési tájékoztató: Adatkezelő: Central Médiacsoport Zrt. 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
Adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem@centralmediacsoport.hu
Az adatkezelés célja: nyereményjáték lebonyolítása és átláthatóság biztosítása.
Az adatkezelés jogalapja: hozzájárulás (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).