Tavaszi gardróbfrissítés egyetlen bevásárlással (X)

Itt a tavasz, a megújulás időszaka, ami a legjobb alkalom arra, hogy felfrissítsétek a család ruhatárát. Ha fontos a jó minőség, a divatos megjelenés, a széles választék és az elérhető ár, akkor van egy határozottan jó tippünk a számotokra. Az Auchan hipermarket áruházakban kapható Inextenso márka legújabb kollekciójában a legkisebbektől a legnagyobbakig megtaláltok mindent, ami egy energikus, élettel teli, vidám és stílusos tavaszi ruhatárhoz kell, legyen szó ruháról, cipőről, fehérneműről vagy kiegészítőkről és táskákról.

Hozd tavaszi zsongásba az egész családot az Inextenso legújabb divatos, színes és minőségi darabjaival! A természet megújulásával szinkronban mi is vágyakozunk a megújulásra. A komor téli réteges ruházatot lassan felváltják a lezserebb, vidámabb és színesebb darabok. Előfordulhat, hogy a gyerekek kinőtték már az ősszel még passzoló darabokat, és a szülők is megérdemlik, hogy a tavasz ne csak újult erőt hozzon számukra, de egy minőségi darabokból álló, felfrissített, stílusos ruhatárat is.

Nőknek:

Mintás póló: 999 Ft – Inextenso by Auchan

Nadrág: 2490 Ft – Inextenso by Auchan

Tavaszi dzseki: 5490 Ft – Inextenso by Auchan

Az Inextenso legújabb, Let’s be arty nevű, franciásan sikkes tavaszi kollekciójával még a bennetek szunnyadó művészt is elővarázsolhatjátok. A kollekciót alkotó darabokat a vidámság és könnyedség jegyében terveztük meg, teret adva nektek a művészi és kreatív önkifejezésre. A rengeteg vidám, trendi szín, minta és forma, a bohókás, könnyed és lezser elemek mind arra inspirálnak, hogy a saját elképzeléseiteknek megfelelően, szabadon variálhassátok és kombinálhassátok őket. Miért is ne dobnátok fel a napotokat például egy igazán csajos rózsaszín dzseki és egy bohém mentazöld farmer összeillő, merész tavaszi szettjével? Ugye, hogy egyből beindult a fantáziátok?!

Férfiaknak:

Chino nadrág: 5990 Ft – Inextenso by Auchan

Tavaszi dzseki: 5490 Ft – Inextenso by Auchan

Szuper! Akkor állítsatok össze kreatív és trendi megjelenést minden alkalomra, egyetlen bevásárlással az egész családnak. Az Inextenso by Auchan kéthavonta megújuló kollekcióit ugyanis mindig úgy alkotjuk meg, hogy az alapdaraboktól kezdve, a merészebb kiegészítőkig, táskákig és cipőkig mindent megtaláljatok egy helyen a család minden tagjának. Nem kivétel ez alól a Let’s be arty kollekció sem, melynek darabjai között is megtalálhatjátok a hozzátok illő, trendi és vidám darabokat. Művészi önkifejezésre fel!

 

Az ajánlat 2020.03.05-18. között, illetve a készlet erejéig érvényes, az Auchan hipermarket áruházakban. A készlet áruházanként eltérő lehet. A feltüntetett ár darabár.