Adventi hangolódás a nyugalom szigetén, Bükfürdőn (X)

Stressz, bevásárlólisták, tornyosuló házimunka, év végi feladatok… Járhat-e néhány perc nyugalom az ünnepek előtti készülődés idején? A válasz lelkiismeret-furdalás nélkül igen, hiszen energiával feltöltődve minden könnyebben megy majd.

Ehhez nem kell több mint pár nap megnyugvást és harmóniát hozó wellness pihenés, ahol minden adott ahhoz, hogy tökéletesen kikapcsolódhassunk. Ha a Greenfield Hotel Golf Spa szállodát választjuk Bükfürdőn, számtalan kényeztető szolgáltatás közül válogathatunk, amelyek mindegyike segít helyreállítani a testi-lelki harmóniánkat.

Az ünnepek előtti időszakban speciális ajánlattal várják a vendégeket, amiben természetesen nem maradhat el a lélekmelegítő welcome ital, a forralt bor sem. Egyedi „soft all inclusive” ellátásuk pedig még teljesebbé teszi a kikapcsolódást. Fontos, hogy a folyamatos étel és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness életformához. Kínálatukban egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények is megtalálhatók.

Greenfield Spa világuk 700 m2-es vízfelülettel, 3500 m2-en, 6 medencével, 8 különböző szauna attrakcióval és változatos fitneszprogramokkal várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt.

Emellett szálloda fő vonzerejéhez tartozik a saját, minősített gyógyvize. 718 m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól a 38,5 °C hőmérsékletű termálvíz. A gyógyvíz nátriumban, káliumban, kalciumban, magnéziumban, kloridban és hidrogén-karbonátban gazdag, és ezáltal mozgásszervi-, izom-, és neurológiai problémák kezelésére, sportsérülések utáni rehabilitációra és utókezelésre is javasolt.

Ha egy pillanatra kiiktatjuk a stresszt, másként fogunk ránézni a feladatainkra, és tisztábban fogjuk látni, mi igazán fontos, és mi az, ami egyáltalán nem az. A meleg fürdő, a szaunázás és a masszázs az egyik legjobb stresszoldó módszer.  Nemcsak a testünk szabadul fel ilyenkor, nemcsak a bőrünk rugalmasságát és fiatalságát nyerhetjük vissza általa, hanem a lelkünk harmóniáját is. Az érintés, és a gyógyító olajok hatására új energiákkal töltődhetünk fel, amelyek segítenek, hogy hatékonyabban működhessünk a hétköznapokon vagy az ünnepek alatt.

A Greenfield szállodában számtalan ilyen kényeztető, stresszoldó masszázs közül választhatunk. A pecsétmasszázsként is emlegetett kezelés például arcon és testen egyaránt kitűnően alkalmazható. A bőrhámlasztó, hidratáló, öregedésgátló és a kényeztető kezeléseket kombinálják a látványos és valódi eredmények elérése érdekében. A gyógynövények gyógyító ereje és az aromaterápiás bőrápolás esszenciái egy kezelésben egyesülnek, hogy elkápráztassák a fiatalodni vágyókat.

Egy teljes testet érintő masszázs után egész biztosan új emberként kezdjük majd a mindennapokat. A masszázshoz használt csúcsminőségű Permanent Contour® olajkompozíció exkluzív növényi olajok és a mennyei illatú esszenciák valódi aromaterápiás bőrápolást nyújtanak. Az ellazulás után a bőrünknek megfelelő gyógynövény-párnácskán keresztül a hatóanyagokat meleg gőz segítségével masszírozzák be. A testkezelés hatására az anyagcsere és a keringés fokozódik, a test megszabadul a méreganyagoktól, az immunrendszer erősödik, az izmok ellazulnak, bőrünk újra hidratált lesz, és visszanyeri rugalmasságát.

Engedjük el a bevásárlólistákat, a házimunkát, az év végi feladatokat, és hagyjunk időt magunknak, gyűjtsünk új erőt, hogy az adventi időszak ne csak az előttünk tornyosuló feladatokról szóljon.