„A jó dolgokra idő kell!” Geszti Péter álmodta meg a 70 éves Nők Lapja új szlogenjét

Közhely, mégis gyakran elfelejtjük. A hétköznapi rohanás mellett időt kellene szakítanunk a számunkra fontos dolgokra is: a családunkra, a barátainkra, önmagunkra. Például kedvenc újságunk, a Nők Lapja olvasgatására. Megéri. Régi, hűséges olvasóink tudják ezt, de talán nem árt újra felhívni rá a figyelmet. Geszti Péter gondolatai a 70 éves Nők Lapjáról.

70. születésnapunk alkalmából Geszti Péter és kreatív csapata nemcsak új szlogent, de új reklámfilmet is álmodott nekünk. Pétert arról kérdeztük, neki mit jelent a Nők Lapja – válaszát a lentebbi videóban hallhatjátok -, illetve arról is, hogyan pattant ki a fejéből a „A jó dolgokra idő kell!” szlogen:

„Úgy, hogy levittem a gyerekeimet a játszótérre. Akkor döbbentem rá, hogy időt kell szakítanom a családomra, nem temetkezhetek bele ennyire a munkámba. Hiszen ők az igazi alkotások! Bődületesen felgyorsult a világ, egy csomó fontos dologra nem marad időnk, energiánk. Közös ebédre, a barátainkra, testmozgásra, szórakozásra… Széthajtjuk magunkat. Pedig ki kellene vennünk a nekünk járó időt a hétköznapjainkból ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Mindenkinek tudatosabban kellene figyelnie arra, hogy a jó dolgokra időt szakítson! Az előző szlogenetek se véletlen, a »Jár nekem«. Az meg úgy lett, hogy figyeltem a körülöttem élő nőket, édesanyámat, a feleségemet, és azt láttam, hogy ha lehet, még nálunk, férfiaknál is többet dolgoznak. Nekik tényleg jár a pihenés, a szórakozás, és nem utolsósorban a Nők Lapja!”