Újra Nők Lapja kuponakció! Készüljetek velünk az őszre szeptember 13. és 15. között!

Ha ősz, akkor Nők Lapja kuponnapok! Ezúttal sem érdemes lemaradni az akciókról: a szeptember 11-én megjelenő lapszámunk 25 oldalas mellékletében közel 180 kedvezményre jogosító kupont találtok. Máris mutatjuk a részleteket!

A WestEnd City Center ezúttal is kiemelt támogatója akciónknak: itt 100-nál is több kupon közül válogathattok, és vásárolhattok olcsóbban szeptember 13. és 15. között.

Az akció hétvégéjén különösen megéri Mastercard kártyával fizetni a WestEnd üzleteiben. Szuper nyereményekben lehet részetek ugyanis, ha a kuponnapok alatt legalább 100.000 Ft értékben vásároltok kártyátokkal. Ezt követően már csak annyi a dolgotok, hogy a vásárlást igazoló bizonylatokat bemutatjátok a Ferdinánd kapunál található információs pultnál, majd kitöltitek a játékban való részvételhez szükséges jelentkezési lapot. Érdemes játszani, hiszen a nyeremények között szerepel 4 db VIP jegy az Il Volo koncertjére a Budapest SportAréna Sky Bar-jába, egy 2 fős 2 éjszakás hétvégi pihenés a Hilton Budapest City-ben, a fődíj pedig egy szintén 2 főre szóló repülőjegy Dubaiba és szállás 7 éjszakára egy 5 csillagos tengerparti szállodában. Mastercard kártyátokkal ráadásul további 15 kupont is felhasználhattok, melyekkel extra kedvezményeket is kaphattok.

Kuponmellékletünkben ezen felül jobbnál jobb ajánlatok várnak rátok, legyen szó a szépségápolásról, a divatról, vagy a kultúráról és szórakozásról, lesz miből válogatni! A Thália Színház előadásaira 10-20% engedménnyel, míg a József Attila Színház és az Újszínház darabjaira 20% kedvezménnyel vásárolhattok jegyeket, de az utazás szerelmeseire is gondoltunk: remek wellnessajánlatok és különleges kikapcsolódási lehetőségek várnak rátok, ha az őszi napokra inkább a pihenést választanátok.

Emellett természetesen rengeteg kedvezményes lehetőséget biztosítunk, melyeket országszerte több helyen igénybe vehettek.

A képre kattintva megnézhetitek a kuponokat, alább pedig megtaláljátok a teljes üzletlistát is!

Galéria | 12 kép

Újra Nők Lapja kuponakció! Készüljetek velünk az őszre szeptember 13. és 15. között!

Újra Nők Lapja kuponakció! Készüljetek velünk az őszre szeptember 13. és 15. között!

Fotó megosztása:

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2019 őszi kuponakció – ÜZLETLISTA

Hogyan használd?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor használjátok a Nők Lapja 2019/37., szeptember 11-én megjelenő lapszámában található kupont, és megkapjátok a kedvezményt. Minden kupon kizárólag a megadott időszakban, a feltételek szerinti módon és helyen váltható be. A magazinban a melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb,  PDF formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2019-es őszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.