Vásároljatok kedvezményesen a Nők Lapjával a Futureal üzleteiben! (X)

Van egy jó hírünk! Idén június 6. és 8. között a Nők Lapja olvasói a magazin 23. heti, június 5-én megjelenő lapszámával kedvezményesen vásárolhatnak a Futureal üzleteiben és webshopjában is.

Érdemes beszerezni a Nők Lapja 23. heti lapszámát, mert a 37. oldalon 20%-os kedvezményre jogosító kupont találtok, melyet június 6. és 8. között a Futureal üzleteiben és webshopjában használhattok fel. A magazinnal közös nyári gardróbfrissítési napok alkalmából a Futureal üzleteiben finom falatokkal és kellemes italokkal is várnak titeket.

A Futureal Sportcouture márka sokak számára ismerős lehet, hiszen 2003 óta szolgálja vásárlóit kifinomult ízlésvilágú női és férfi kollekcióival. Mivel fontos  számukra a megjelenés által közvetített üzenet, ezért arra törekszenek a kollekciók megtervezése során, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. A márkára legfőképpen a letisztultság jellemző, ami különösen a Magyarországon készülő, limitált darabszámú FUTUREAL PREMIUM termékeik esetében érhető tetten. Budapesten és Magyarország számos nagyvárosában megtalálhatók márkaboltjaik az érdeklődők számára.

Az üzletlistát és az akció pontos részleteit megtaláljátok a Nők Lapja 2019/23., június 5-én megjelenő lapszámában a kedvezményre jogosító kuponnal és kuponkóddal együtt!