Éljük meg a nőiségünket! – Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktató ebben is segít

Fogadjunk, a cikk végére érve önöknek is az ugrik be: „Bárcsak lett volna ilyen segítségem!” Ha mégsem, előre is elnézést a feltételezésért – több nőnek ez volt a felismerése, amikor megismerkedett Jankával.

Van abban valami mélyen elgondolkodtató, hogy mi, nők, sokszor harminc-, negyven-, ötven-, hatvanévesen sem ismerjük igazán a testünket, annak működését, a rezdüléseinek okát, és nem éljük meg a nőiségünket. A menstruáció szó hallatán például előbb kezdünk fintorogni, mint hogy örömünkben mosolyognánk, amiért az a termékenységünket szimbolizálja. A szex még sok mai harmincas kamaszkorában is szitokszónak számított, pedig az élet természetes velejárója. Az ovulációról már nem is beszélve – van, aki nem is tudja definiálni, mi is az pontosan.
Cserháti-Herold Janka nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy ledöntse a nőiséggel kapcsolatos tabukat, és olyan tudást adjon át az arra nyitott nőknek, ami megváltoztatja az önmagukhoz fűződő viszonyukat. Janka eredetileg újságírónak készült, majd nemzetközi kapcsolatok szakon diplomázott, végül termékenységtudat-oktató, vállalkozó, youtuber, és nem utolsósorban kétgyerekes édesanya lett belőle. Az ő szavaival élve ez a téma már kamasz-, sőt gyerekkora óta ott lappangott benne.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mi hozta meg számára a szakmai áttörést?
Hogyan alkalmazza tudását a saját életére, testére nézve?
Mit várhatunk tőle a közeljövőben?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .