Készülj velünk a tavaszra! Március 8. és 10. között újra Nők Lapja kuponakció!

Ha tavasz, akkor Nők Lapja Kuponnapok! Ezúttal március 6-án megjelenő lapszámunkban találjátok a közel 200 kedvezményre jogosító kupont.

A WestEnd City Center ezúttal is kiemelt támogatója akciónknak: itt 100-nál is több kupon közül válogathattok, és vásárolhattok olcsóbban március 8. és 10. között. Idén az első ezer vásárló, aki 5000 Ft felett vásárol, garantált Palmolive Clay Aloe Vera tusfürdőt kap ajándékba. További izgalmas nyereményekért is versenybe szállhatsz, ha 5000 Ft érték felett vásárolsz valamelyik kuponnapokban részt vevő WestEnd üzletben. Töltsd fel az AP kódodat a westend.hu oldalon található regisztrációs felületre és nyerd meg az üzletek által felajánlott ajándékok egyikét! A részletekről és a további nyereményekről a westend.hu oldalán tájékozódhattok.

Emellett természetesen rengeteg kedvezményes lehetőség vár még rátok, melyeket országszerte több helyen igénybe vehettek. Az Emporiumnál például már március 7-től 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok a magazinban található kupon felmutatásával, sőt, egy remek nyereményjátékkal is készülnek nektek (a játékfelhívást a Nők Lapja március 6-án megjelenő lapszámának 64. oldalán találjátok).

Kedvezményesen juthattok hozzá például az EMAG-on többek között Vanish és Finish termékekhez, a Market Worldnél pedig egyebek mellett kávéfőzőhöz, porszívóhoz és otthoni szépészeti termékekhez, a szuper magazin előfizetési akciókról nem is beszélve!

A képre kattintva megnézhetitek a kuponokat, alább pedig megtaláljátok a teljes üzletlistát is!

Galéria | 14 kép

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2019 tavaszi kuponakció – ÜZLETLISTA

Hogyan használd?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor használjátok a Nők Lapja 2019/10., március 6-án megjelenő lapszámában található kupont, és megkapjátok a kedvezményt. Minden kupon kizárólag a megadott időszakban, feltételek szerinti módon és helyen váltható be. A magazinban a melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb,  PDF formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2019-es tavaszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.