Lapozz bele! Fókuszban a barátság és az interjúk az új Nők Lapjában

Almási Kitti, Katona Klári, Sugár Ági és Terence Hill. Csak néhány név azok közül, akikkel interjút készítettünk e heti lapszámunkba. De vajon miről lesz még szó a magazinban? Galériánkból kiderül!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 9 kép

Lapozz bele! Fókuszban a barátság és az interjúk az új Nők Lapjában

Lapozz bele! Fókuszban a barátság és az interjúk az új Nők Lapjában

Fotó megosztása:

Nincsen ha…

Ebben a lapszámban páratlan tehetségek találkozásának lehetünk tanúi a hazai és a nemzetközi porondról egyaránt: Dobó Kata, Kovács Patrícia, Katona Klári, hogy először kezdjem a hazaiakkal, Freddie Mercury és Terence Hill zárja a sort. Mindenkinek megvan a saját története, de azt egyikükről sem lehet elmondani, hogy valaki kikövezte volna számukra a siker útját. A Queen fantasztikus énekhanggal megáldott énekese Zanzibárban született, kisebb vargabetűt írva jutott el Londonba, a show-biznisz egyik fővárosába, ahol már nem volt megállás számára a világhírig. Szerencsére Magyarországon is koncertezett, mintegy harminc éve, egész arénányi közönséget kápráztatott el hangjával, előadásmódjával. És valljuk be, amikor elénekelte magyarul a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt, örökre belopta magát a szívünkbe. Most hasonló rajongás övezte Terence Hill érkezését Budapestre, aki filmje bemutatója kapcsán látogatott el hozzánk, és tartotta izgalomban szinte mindenhol a rajongókat. A közönség megérzi az őszinteséget, legyen szó műsorvezetőről, színészről vagy énekesről. Igaz ez a barátságokra is, amelyekről szintén beszélni fogunk a héten: sok kapcsolat megszakad az egyik fél részéről, talán éppen az őszinteség hiányában, vélt sérelmek, szakmai vagy magánéleti féltékenység miatt. Olyan osztálytalálkozóról is hallottam, amelyet két helyszínen tartottak, mert néhányan nem voltak hajlandóak egy asztalhoz ülni többé.

Egy rendkívüli vak férfi , Kurucsai Szabolcs sorsát mutatjuk be: olvasva az írást, mindannyian szembesülhetünk azzal, hogy saját problémáink vajon mennyire valódiak. Egy ilyen hátránnyal csak olyan emberek maradnak meg a baráti körben, akik valóban akarnak segíteni. Nincsen ha, amikor át kell valakit kísérni a zebrán fehér bottal. Mint mondja, a külsőségek nem befolyásolják, jó emberek vannak körülötte.

A szerelem kérdését abból a szempontból vizsgáljuk, hogy vajon mi történik akkor, amikor már nem vagyunk annyira „elvarázsolva”. Ki tud-e alakulni a kötődés két ember között, és vajon mi kell ehhez? Bizalom, szeretet, akarat és önzetlenség, hogy ezen az úton érdemes lesz végigmenni. Az út járható – mondja Katona Klári, aki sok év után nyilatkozik magáról. Köszönjük neki.

Eszes Andrea, vezetőszerkesztő

Ha előfizetnétek a nyomtatott magazinra, ne habozzatok, kattintsatok az mc.hu oldalra, és kövessetek minket a Facebookon is!

Fotó, illusztráció: Thinkstock, Archív