Ha ősz, akkor Nők Lapja Kuponakció, melynek keretében ezúttal is közel 200 kedvezményes lehetőség közül válogathattok. Mutatjuk, miért nem érdemes lemaradni a szeptember 12-én megjelenő lapszámunkról.

A WestEnd City Center ezúttal is kiemelt támogatónk, náluk több mint 100 kedvezményes kupont válthattok be, és vásárolhattok olcsóbban szeptember 14. és 16. között. Emellett természetesen számos akciós lehetőséggel kedveskedünk nektek.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-ba például nemcsak kedvezményes áron foglalhattok szállást, de wellnespihenést is nyerhettek, és ez még nem minden! Ha hozzánk hasonlóan rajongtok a kultúráért, van egy remek hírünk: többek között a Thália, az Átrium és a József Attila Színházba szóló kuponokat is találhattok a lapban, valamint könyves kedvezményt is tartogatunk nektek, az akciós magazin előfizetési lehetőségekről már nem is beszélve.

A képre kattintva megnézhetitek a kuponokat, alább pedig megtaláljátok a teljes üzletlistát is!

Galéria | 13 kép

Idén ősszel újra Nők Lapja Kuponnapok szeptember 14. és 16. között!

Idén ősszel újra Nők Lapja Kuponnapok szeptember 14. és 16. között!

Fotó megosztása:

 

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2018 őszi kuponkació – ÜZLETLISTA

Hogyan használd?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassátok be a magazinban található kupont, és megkapjátok a kedvezményt. Minden kupon kizárólag a megadott időszakban, feltételek szerinti módon és helyen váltható be. A magazinban a melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb pdf formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2018-as őszi kuponjainkat!

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.