Helló napfény! Készülj a Nők Lapjával a nyárra a Camponában! (X)

Remek hétvégét tölthettek a Camponában június 8. és 10. között, a Nők Lapja több mint 80 kedvezményes kupont tartalmazó mellékletével pedig akár 10, 20 vagy 50%-kal olcsóbban is vásárolhattok!

Június második hétvégéje izgalmasnak ígérkezik, ugyanis szuper programok várnak rátok a Camponában szombaton és vasárnap, sőt, a Nők Lapja kuponjaival akár 50%-kal olcsóbban juthattok a legjobb márkák termékeihez már péntektől. Új ruhadarab, cipő vagy naptej? Mindent megtaláltok egy helyen a Camponában június 8. és 10. között, azonban ez még nem minden!

A családi shopping hétvége szombati és vasárnapi napján számos izgalmas programban lehet részetek. Lesz például SZÉPSÉGSAROK, ahol profi szakemberek segítségével hozhatjátok ki magatokból a legtöbbet a legújabb nyári trendeket is figyelembe véve, de SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÁSON is részt vehettek, melynek során kiderül, mi áll jól nektek, és hogyan lehet minél harmonikusabb a megjelenésetek. A stílusotok megtalálásában neves divatbloggerek is segítenek. Ha mindez nem lenne elég, különleges MANIKŰRT is készíttethettek magatoknak, miközben a legkisebbek egy erre az alkalomra kialakított JÁTSZÓTÉREN szórakozhatnak, ahol arcfestés és lufik is várják őket.

A programokon való részvétel ingyenes, amennyiben magatokkal viszitek a Nők Lapja 2018/23. lapszámát és bemutatjátok a hostesseknek.

A programváltozás jogát fenntartjuk.