Március 9. és 11. között újra Nők Lapja Kuponakció az eddigieknél is több kedvezményes lehetőséggel!

Remek hírünk van! Március 7-én megjelenő lapszámunkban közel 200 kupon vár rátok, hogy pénteken és a hétvégén, március 9. és 11. között kedvezménnyel juthassatok nagyszerű dolgokhoz.

A Westend City Center ezúttal is kiemelt támogatója akciónknak, náluk 100-nál is több kupon közül válogathattok, és vásárolhattok olcsóbban március 9. és 11. között. Emellett persze rengeteg olyan kedvezményes lehetőség vár még rátok, melyeket országszerte több helyen igénybe vehettek.

A Park Inn Zalakarosnál például nemcsak kedvezményes áron foglalhattok szállást, de wellnespihenést is nyerhettek.* Kedvezményesen juthattok hozzá a Rossmann üzleteiben számos SC Johnson termékhez (Duck, Mr. Muscle, Pronto), a Market Worldnél pedig egyebek mellett kávéfőzőre és otthoni szépészeti eszközökre is találtok kupont a magazinban, a szuper magazin előfizetési akciókról nem is beszélve!

A képre kattintva megnézhetitek a kuponokat, alább pedig megtaláljátok a teljes üzletlistát is!

Galéria | 14 kép

Március 9. és 11. között újra Nők Lapja Kuponakció az eddigieknél is több kedvezményes lehetőséggel!

Március 9. és 11. között újra Nők Lapja Kuponakció az eddigieknél is több kedvezményes lehetőséggel!

Fotó megosztása:

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2018 tavaszi kuponakció – ÜZLETLISTA

Hogyan használd?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassátok be a kupont, és megkapjátok a kedvezményt. Minden kupon kizárólag a megadott időszakban, feltételek szerinti módon és helyen váltható be. A magazinban a melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb pdf formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2018-as tavaszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.

*Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa kuponjának hátoldali szövege lemaradt a kuponmellékletben! A kellemetlenségért elnézést kérünk! Alább olvashatjátok a beváltáshoz szükséges pontos információkat:

„Felhasználható a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa-ban, bármely termékre minimum 2 éjszakás foglalás esetén, szabad kapacitás függvényében. Egy foglaláshoz csak egy kupon használható fel, és nem összevonható más akcióval. Telefon: +36 93 920 103;  Email: info.zalakaros@rezidorparkinn.com; Web: parkinnzalakaros.hu