8 intő jel, hogy hirtelen elhagyott feleséggé válhatsz

Vikki Stark, az Elhagyottak Bibliája című könyv szerzője több száz olyan nő esetét dolgozta fel, akiket egyik pillanatról a másikra elhagyott a férjük. Hogy ez másokkal ne történhessen meg, a terapeuta összeszedte azokat a figyelmeztető jeleket, amelyek felett nem szabad szemet hunyni!

A múlt ismétli önmagát

Az a férfi, aki korábban elhagyta a feleségét egy másik nőért – esetleg pont értetek –, nagy valószínűséggel újra meg fogja ezt tenni. Nyilván nem lehet általánosítani és vannak kivételek, de Vikki Strak szerint sosem lehettek teljesen biztosak abban, hogy nem így alakulnak a végén a dolgok közöttetek is.

Ez is baj, az is baj

Ha a férjetek szokatlanul elégedetlen a mindennapjaival – itt hangsúlyoznánk, hogy nem csak a kapcsolatával, hanem összességében mindennel –, azt szintén intő jelnek tekinthetitek. Mindez ugyanis azt jelenti, hogy szeretné újratervezni az életét, sőt, lehet, hogy már el is kezdte, csak még nem szólt róla.

Más, mint volt

Nem tűnik önmagának? Hirtelen ingerlékennyé válik? Ráförmed a gyerekekre, vagy nem akar részt venni a családi tevékenységekben? A személyiségváltozás szintén olyan figyelmeztetés, amiről érdemes a párotokkal beszélni.

Új szokások

Kapuzárási pánikként szokták emlegetni, ha egy férfi gyúrni kezd, lecseréli a ruhatárát, új frizurát csináltat, esetleg szakállat növeszt vagy vásárol egy drága autót – hogy csak a legjellemzőbbeket említsük. Mindez nem véletlen, így próbálja szavak nélkül kifejezni, hogy valami újra vágyik, mert a régit már unja.

Értékrend alakulása

Egyfajta átalakulásra hívja fel a figyelmet az is, hogy gyökeresen megváltozik a véleménye dolgokról. Például amit máskor lealacsonyítónak ítélt, azt most teljesen elfogadhatónak tartja – egyszóval változik az értékrendje.

Elfoglaltság a köbön

Megszaporodott üzleti utak, rejtélyes kimaradások értelmetlen indokokkal. Az a férfi, aki rejteget valamit, és túl tökéletesnek tűnő kifogásokat gyárt, akár bele is bukhat a titkolózásba.

Régi, új ismerősök

Veszélyt jelenthet az is, ha egyre többször emleget egy nőt, aki korábban nem volt az élete része. Például egy kollégát, akiről azelőtt még soha nem hallottatok, vagy egy régi ismerőst, iskolatársat, aki érdekes módon pont most bukkant fel az életében.

A tapasztalt vezető

Azok a férfiak, akikre fel lehet nézni, mindig nagyon vonzóak, főleg a fiatalabb beosztottak számára, így ez a terület is aknamező lehet.

A Nők Lapja 2016/52. számában a Vikki Stark-féle Elhagyottak Bibliájáról bővebben is olvashattok. A magazin az elfizetőkhöz és az újságosokhoz is december 27-én érkezik.

Szöveg: D.A.

Forrás: runawayhusbands.com

Fotó: Thinkstock