Inspiráló idézetek Audrey Hepburntől az új esztendőre + JÁTÉK

Audrey Hepburn egyike azoknak a hollywoodi sztároknak, akik a reflektorfény ellenére is emberiek tudtak maradni, ezért is választottuk az ő gondolatait útmutatónak az új esztendőre.

Figyelj másokra

audrey2

„Én abban a csodálatos, régimódi szellemben nevelkedtem, amely a másikat előbbre valónak tartja magunknál. »Mások sokkal fontosabbak, mint te, kedvesem, és ezt zúgolódás nélkül el kell fogadnod!« – hallottam gyakran.”

Élj meg minden napot

audrey1

„Ragadd meg minden napodat. Örülj a teljesség igényével. Minden napnak, úgy, ahogy van. Az embereknek, úgy, ahogy vannak. (…) Nem arról van szó, hogy a mának kell élnünk – ez materialista hozzáállás lenne, hanem arról, hogy a mának kincsként kell örülnünk. Úgy látom, hogy a legtöbben felszínesen élünk, nem is gondolva arra a csodára, hogy egyáltalán élnünk adatott.”

Ne rágódj a múlton

audrey3

„Hallottam egyszer egy találó meghatározást: »A boldogság egészség és rövid emlékezet«. Sajnálom, hogy nem tőlem származik, mert nagyon igaz.”

Merj hinni

audrey10

„Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.”

Ne szabj feltételeket magadnak

audrey4

„Nagyon korán eldöntöttem, hogy feltételek nélkül elfogadom az életet. Soha nem gondoltam, hogy bármi különlegeset tartogat számomra, mégis úgy tűnt, hogy sokkal többet érek el, mint amiben valaha is reménykedtem.”

Ragadd meg a lehetőségeket

audrey8

„Borzasztó lenne életünk végén visszatekinteni, és legnagyobb sajnálatunkra csak rossz dolgokat, elszalasztott alkalmakat és elmulasztott lehetőségeket látni.”

Hagyd másra az aggódást

audrey5

„Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.”

Nevess sokat

audrey7

 „Szeretem azokat az embereket, akik megnevettetnek. Őszintén mondom, mindennél jobban szeretek nevetni. A nevetés nagyon sok betegség gyógyszere, és a nevetésre való hajlam talán a legfontosabb emberi tulajdonság.”

Törődj a belsőddel

audrey6

„A nő szépsége nem az arcápolásból ered, hanem a lelkéből tükröződik: abból a törődésből, amit szerető szívvel ad, és abból a szenvedélyből, amit mutat.”

Legyél boldog

audrey9

„Az a legfontosabb, hogy élvezd az életet, hogy boldog légy – ez minden, ami számít.” :)

01_600x450.indd

Ha még többet szeretnél olvasni Audrey Hepburn életéről, figyeld a Facebook oldalunkat az adventi nyereményjáték részleteiért!
Utolsó fordulónkon a helyes megfejtést beküldők közül egy szerencsés nyeri meg fődíjunkat: azaz egy féléves Nők Lapja magazin előfizetést, Mima Sinclair: Mézeskalács csodaország című kötetét, legújabb Tél különszámunkat, és a Hotel Karos Spa****superior –ba egy két főre, három éjre szóló szállásutalványt. Játékunkban a megfejtést a játék posztja alá, kommentben várjuk.

A részletes játékszabályzat itt érhető el.

 

Összeállította: D.A.

Fotó: theredlist.com, rareaudreyhepburn.com, Pinterest