Pop-up! Érzelmekkel teli zenei kaland Szekeres Adriennel a Müpában (X)

Ősszel ismét egy rangos helyszínen, a Müpa színpadán énekel Szekeres Adrien. Az érzelmekkel teli esten ezúttal a legismertebb slágereké lesz a főszerep. Ráadásul Adrien egy meglepetéssel is készül, a hazai zenei élet egyik sokoldalú alakjával, Mező Misivel lép színpadra.

Felejthetetlen élményre számíthatnak azok, akik részt vesznek Szekeres Adrien Pop-up névre keresztelt koncertjén! Az énekesnő ezúttal ismét egy különleges zenei kalandra hívja a közönséget. Október 24-én immár harmadik alkalommal tér vissza a Müpa színpadára legismertebb popdalaival.

„Mindig nagy várakozás előzi meg azokat a koncerteket, amikor ilyen rangos helyszíneken énekelhetek. A Müpa színpadán keverednek a különféle zenei stílusok, és nagy öröm számomra, hogy a popzene világában ismét velem tehet egy különleges utazást a közönség. Ezúttal a legismertebb slágereimet hallhatják majd” – tudtuk meg Szekeres Adrientől.

Popzenekara kíséretében nagyon gazdag repertoárral áll majd színpadra az énekesnő a Müpában. Ráadásul Adrien egy meglepetéssel is készül. A hazai popzenei élet egyik népszerű előadóját, Mező Misit hívta meg vendégül.

„Ezúttal egy olyan vendéget szerettem volna hívni, aki kifejezetten a popzene világából érkezik. Misivel régóta ismerjük egymást, hiszen egy időszakban indult a zenei karrierünk. Nagyon szeretem a Magna Cum Laude zenei világát, Misi pedig egy igazán sokoldalú zenész. Hogy mit adunk elő együtt, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatok, hogy nem csak egy közös dallal készülünk” – tette hozzá az énekesnő.

Mező Misi azonnal igent mondott a felkérésre, örömmel áll egy színpadon Adriennel, akihez még a pályája elején énekórára járt a Magna Cum Laude frontembere.

„Ami nekem nagyon szimpatikus Adrienben, hogy soha nem váltotta aprópénzre a tehetségét. Mindig arra törekszik, hogy valami minőségi, egyedi dolgot hozzon létre. A minőség jellemzi az életét, nem a mennyiség, és ez nagyon fontos. Rám nem igazán jellemző, hogy mások koncertjén vendégeskedem, a duettezés pedig főleg nem. Életemben eddig egyetlen egyszer énekeltem duettet egy lemezen, mégpedig Bangó Margittal. Szeretem a dal atmoszféráját olyan emberrel megalkotni, aki számomra fontos és inspirál. Ilyen Adrien is, éppen ezért mondtam örömmel igent a felkérésére” – árulta el Mező Misi.

Emlékezetes pillanatokból és páratlan zenei élményekből nem lesz hiány a Müpa színpadán! Ne maradjatok le ti sem a Pop-up koncertről! Jegyek a mupa.hu oldalán kaphatók.