Csodálatos papírművészek, akiknek imádjuk nézegetni az Instagram-oldalait

A művészet minden formájában gyönyörködtet. Egy festmény vagy grafika, egy különleges pillanatot megörökítő fotó vagy egy aprólékosan kidolgozott szobor mind-mind kényezteti a szépérzékünket. Vannak azonban olyan alkotók is, akik a legegyszerűbb anyagot, a papírt használják műveik elkészítéséhez. Mutatjuk, nekünk kik a kedvenceink!

Edinas Paper Installations

Minden, ami papír, az megtalálható Edina Instagram-oldalán. Ha szeretitek a kifinomult, letisztult és végtelenül minimalista stílust, akkor érdemes megnézni a magyar lány műveit, akiről a hamarosan megjelenő, 2018-as őszi Nők Lapja Enteriőrben még többet megtudhattok.

Kathy Guest

Nagyon különleges papírmunkákat találhattok Kathy profiljában is, ahol a főszerepet az emberi arcok és a természet kincsei kapják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#paperface #kathyguestpaperworks #instagramart #paperart #papercut #embossedpaper #paperbutterflies The Eye

Kathy Guest (@kathyguestpaperworks) által megosztott bejegyzés,

Wendy Palmer

Ha rajongtok a virágokért, akkor Wendy műveit látnotok kell! A papírművész szinte összes munkája a lágy szirmú növények köré szerveződik, amelyek egészen megtévesztő, olykor igazinak tűnő alkotások képét adják. Esküvői dekorációként abszolút el tudjuk képzelni őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Work in progress on my desk. Time to go training! #crepepaper #crepepaperflowers #cartotecnicarossi #paper #paperartist #paperflowers #papersculpture #wallsculpture #flowerart #prettypinks #weekend

Wendy Palmer (@rockingpaperscissors) által megosztott bejegyzés,

Karen Watanabe Paperist

A japán művész kreációi egészen aprólékos munkáról árulkodnak. Nézzétek meg ti is Karen oldalát, és gyönyörködjetek a finom vonalakban, a papír különleges megmunkálásában!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A new one is born! Do you recognize this bird? Inspired by my trip in #newzealand this spring 😉 this cute little thing is a #fantail l!! …⠀ #paperart #paperartist #papercut

Karen Watanabe Paperist (@karenwatanabe_paperart) által megosztott bejegyzés,

Marjorie Colas

Marjorie papírinstallációban szintén nagy hangsúlyt kapnak a virágok, a különböző színek és hangulatok mentén haladva ti is kiválaszthatjátok a kedvenceteket.

Tania Lissova

Ha rajongtok a zöld növényekért, akkor Tania munkáiért szerintünk odáig lesztek. Az orosz papírművész egészen apró alkotásai a szobanövények, kaktuszok és virágok világába kalauzolnak el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Plant art 🌱✂ —————————— Lissovacraft.etsy.com

Tania Lissova | Paperartist (@lissova_craft) által megosztott bejegyzés,

Su Blackwell

Egyedi és kreatív megoldásokat láthattok Su gyűjteményében, ahol az alapanyagok az újságok és a könyvek lapjai. Fantasztikus, már-már szobrokhoz hasonlító műveket készít az angol művész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#onmydesk #theeveningsun ☀ through 🌲🌲🌲

Su Blackwell (@sublackwellstudio) által megosztott bejegyzés,

Összeállította: L. J.

Nyitókép: instagram.com/lissova_craft