Február 10-én 19. alkalommal gyűlt össze a hazai sztárvilág színe-java a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán, hogy a Story magazin olvasói és a szakmai kuratórium által díjazott hírességeket ünnepeljék. Az eseménynek idén a patinás Corinthia Hotel Budapest adott otthont. Mi is ott voltunk az eseményen, ahonnan élőben jelentkeztünk be a Nők Lapja Facebook-oldalán. Beszámoló.

Az év egyik legjobban várt estélyére már délután fél öt körül érkeztek vendégek. A belvárosi ötcsillagos szálloda elegáns előcsarnokában az aranyszínű, buborékos pezsgő mellé fülbemászó hegedűszó járt, így már az első pillanattól kezdve ráhangolódhattunk a különleges rendezvényre. A vörös szőnyeges bevonulások után, a szálloda nagytermében kínálták hellyel a hazai hírességeket és a sajtó munkatársait. Pontban este hatkor megkezdődött a díjátadó, amelynek házigazdái a nemrég a Nők Lapja címlapján szerepelt Liptai Claudia, valamint a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs voltak.

Képeken a szombat este sztárjai – kattintsatok a fotóra galériánkért!

Galéria | 9 kép

Ilyen volt a 2018-as Story Gála

Ilyen volt a 2018-as Story Gála

Story Gála
Fotó megosztása:

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat az idei évben Boros Krisztina vehette át a Házon kívül című műsorban végzett munkájáért. A 200-nál is több nagylemez elkészítésében közreműködő Hrutka Róbert lett a zenész kategória győztese, Borbély Alexandra pedig az Oscar-díjra is jelölt Testről és Lélekről című film főszereplőjeként kapott elismerést. Udvaros Dorottya egy megható, szívet melengető beszédet követően átadta a legjobb színésznek járó díjat Tompos Kátyának, a sikeres sportolóink közül ezúttal Baji Balázst köszöntötték és ünnepelték, méghozzá abból az apropóból, hogy a tavalyi londoni világbajnokságon a 110 méteres gátfutásban elért harmadik helyével az első magyar atléta lett, aki a szabadtéri világbajnokság futószámában érmet szerzett.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a magazin olvasói szavazták meg. Az év műsorvezetője Ördög Nóra lett, a tv2-n futó A Nagy Duett pedig az év produkciója. Színész kategóriában az Örkény Színház társulati tagja, Csuja Imre diadalmaskodott. A Jászai Mari-díjas színművész sajnos a díjátadón nem tudott jelen lenni, de egy frappáns videoüzenetben köszönetet mondott.

A Story 2017-es kedvence az RTL Klubon futó Konyhafőnök VIP című műsor lett. A magazin szerkesztősége az idei Életmű-díjat a V’73 és a V’Moto-Rock egykori tagjának, Lerch István énekes-dalszerzőnek ítélte oda. A ceremónia végén rendhagyó módon a Legenda-díjat is átadták az elmúlt ötven évben a hazai és nemzetközi porondon is kirobbanó sikereket elért Neoton Famíliának.

A díjak átadása után még nem ért véget az esemény hivatalos része, ugyanis a Legenda-díj kapcsán meglepetésprodukcióval is készültek a szervezők. Zséda és Király Viktor a magyar zenészek legismertebb dalaiból adtak elő egy teljesen áthangszerelt összeállítást a nézőknek. Az előadás kellőképpen megalapozta a hangulatot, a vacsorát követően az illusztris társaság a vacsorateremben és egy másik különteremben folytathatta a mulatságot.

Fotók: Birton Szabolcs