Amal és George Clooney szerelme maga a 21. századi tündérmese. Az emberi jogokkal foglalkozó ügyvédnő és Hollywood egykori agglegényének élete idén júniusban teljesedett be igazán azzal, hogy megszülettek ikreik. Most példaértékű kapcsolatuk főbb állomásait idézzük fel.

A nagy találkozás

Az emberi jogi ügyvéd és a színész két külön világban éltek, a sors azonban mégis keresztezte az útjaikat 2013 szeptemberében, amikor egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak.

Az első randevú

A világ figyelmét egy hónapra rá, októberben hívták fel, amikor egy londoni vacsoráról távozva fotózták le őket. Mindenki hevesen találgatta, ki lehet a nő, és leginkább, hogy meddig lesz képes lekötni az örök agglegény figyelmét.

Okos, szép és jó a humora

„Csodálatos lény. Törődő és egyike a legokosabb embereknek, akiket valaha ismertem. És a humora is remek” – áradozott korábban Amalról George Clooney. Utóbbit bárki alá tudja támasztani, hiszen rengeteget látni őket közösen nevetni, ami elengedhetetlen egy jól működő kapcsolathoz.

Az első nyaralás

A pár az első nagyobb közös utazás során a Seychelle-szigeteket vette célba, ezt követően pedig Tanzániába is ellátogattak egy izgalmas szafarira.

A lánykérés

George Clooney nagyon készült a lánykérésre, vacsorát főzött a szerelmének és az otthonukban, meghitt környezetben kérte meg Amal kezét egy hatalmas gyémántgyűrűvel.

Támogatják egymást

Amal, amikor csak a munkája engedi, elkíséri George-ot a forgatásaira, filmes gálákra. A színész pedig teljes mellszélességgel áll a nyilvánosság előtt azok mögé az ügyek mögé, amiket felesége képvisel. Kölcsönösen büszkék egymásra.

Álomesküvő

Amal és George 2014 szeptemberében fogadtak egymásnak örök hűséget Olaszországban. Az ifjú ara egy álomszép Oscar de la Renta-ruhában lépett az oltár elé. Ezzel pedig már-már történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: az örök agglegény(nek hitt) Clooney fejét bekötötték.

Bővült a család

Egy évre rá pedig már bővült is a családjuk, igaz még nem pici babákkal, hanem kedves négylábúakkal.

Ikrek érkeznek

Idén februárban derült ki, hogy Amal ikrekkel terhes, az egyik filmes gálára már babákkal a pocakjában kísérte el George-ot.

Egy álom teljesült

A színész már nagyon vágyott rá, hogy apa lehessen, így egy álom teljesült számára azzal, hogy felesége két gyönyörű és egészséges gyereknek adott életet. Ella és Alexander június 6-án születtek.

Szeretnétek többet megtudni Amal Alamuddinról, George Clooney feleségéről? Akkor olvassátok el a róla szóló cikket a Nők Lapja 2017/30. számában! A magazin július 25-én jut el az előfizetőkhöz és július 26-tól már az újságárusoknál is kapható lesz.

Összeállította: F.R.

Fotó: Pinterest

(etonline.com, telegraph.co.uk)