6 emlékezetes jelenet a Trónok harcából, aminek már nagyon várjuk a folytatását

Már nem kell sokat várni a kultikus sorozat folytatására, a Trónok harca 7. évadát ugyanis július 17-én mutatják be. A napokban megjelent, második hivatalos előzetes szerint egyre nagyobb izgalmakra számíthatunk, és sok más emberrel együtt mi is tűkön ülve várjuk a premiert. Addig az elmúlt epizódok, szerintünk legjobb jeleneteivel csillapítjuk a GOT-éhségünket.

Kevesebb, mint egy hónapot kell várni minden idők egyik legnépszerűbb fantasy-sorozatának hetedik évadára. Az izgalmak pedig csak még inkább a tetőfokára hágtak, miután megjelent egy friss előzetes, ami bizonyítja, hogy végre beköszönt a tél:

A legújabb évadra várva induljon a nosztalgia és az emlékezetfrissítés!

Podrick hazatér a bordélyházból

Amikor Lord Tyrion tudomást szerez fegyverhordozója érintetlenségéről, megajándékozza egy éjszakával a bordélyházban. Csakhogy Podrick a neki adott teli erszény pénzzel tér haza…

Tyrion vallomása

A koncepciós perben, melynek során Tyriont unokaöccse, a király meggyilkolásával vádolták, neki is lehetősége volt szót emelni az ellene elhangzottakkal kapcsolatban. Hatalmas bátorsága és őszintesége pedig ezúttal is megmutatkozott – nem hiába az egyik kedvenc karakterünk.

Havas Jon, Észak királya

A hatok évad befejező része rengeteg izgalmas kérdést vetett fel Havas Jon származásával kapcsolatban, akit Észak királyának választottak támogatói.

Cersei és a jósnő

Kétség sem fér hozzá, hogy Cersei Lennister az egyik legizgalmasabb női karakter a sorozatban, akinek életéről fontos dolgokat tudhattunk meg egy jósnőtől.

Összement a mosásban?

A Trónok harca nemcsak vad öldöklésből és taktikázásból áll, hanem humoros jelenetekben is bővelkedik.

A sárkányok anyja

Daenerys Targaryen legyőzhetetlen, még a pusztító tűz sem fog rajta, hiszen ő a kiválasztott, a sárkányok anyja, aki békét teremthet a Hét Királyságban. Reméljük, hamarosan kiderül, mi lesz a sorsa! Egy biztos: katartikus élmény volt végignézni ezt a jelenetet.

Összeállította: F.R.

Fotó: Pinterest