Idilli képek egy család mindennapjairól, akik 72 állattal élnek a hegyekben

Vissza a természethez – ez is lehetne annak a családnak a mottója, akik néhány évvel ezelőtt a holmijaikkal felpakolva elindultak új otthonuk felé, ami igen távol esik a modern civilizáció minden vívmányától. A hegyekben telepedtek le, ma már 72 állatot nevelnek. A velük való élet pedig maga a testet öltött harmónia.

Tasha Tyler és családja meglépte azt, amiről sokan csak álmodni merünk: néhány éve felkerekedtek, és maguk mögött hagyva a városi nyüzsgést, meg sem álltak a hegyekig, ahol az új otthonuk várta őket. A természet közelsége mindannyiuk számára fontos volt, de az sem volt kérdés, hogy egyetlen labradorjuk mellé társakat szeretnének. Az „akció” annyira jól sikerült, hogy ma már 72 állattal élnek egy háztartásban. Mindegyiknek saját neve van, a velük töltött mindennapok pedig olyanok, akár a földi paradicsomban – legalábbis ez sugárzik a Tasha által készített képekből, amik ellepték az internetet, és amelyeket elnézegetve cseppet sem csodálkozunk azon, hogy a család ilyen életre vágyott.

Rohanó világunkban Tashaékhoz hasonlóan egyre többen érzik szükségét annak, hogy lelassuljanak, és visszatérjenek azokhoz az alapértékekhez, amik által az életük kiegyensúlyozottabb lehet. A valódi boldogságot ugyanis nem az állandó kapkodás, a túl sok munka vagy a temérdek pénz hozza el, hanem azok az apró dolgok, amik mindenki számára adottak, csak időt kell szánni rájuk: egy finom ebéd, egy jó beszélgetés a szeretteinkkel, a természet közelsége. Más nem is kell!

Ebben a festői környezetben található a család otthona

A reggeli séta öröme

Boldog báránykák

A baromfiudvar hangos lakói

Kukucs!

Minden virágba borult

“Egy cipőben járunk”

Még több fotót a boredpanda.com oldalán találtok.

Szöveg: F.R.

Fotó: boredpanda.com