Ötéves kishúga álmát teljesítette egy fiú azzal, hogy Disney-hercegnek öltözött

A testvéri szeretethez semmi sem fogható, erről tett tanúbizonyságot a 13 éves Anthony Angel, aki 5 éves húga álmát teljesítette azzal, hogy a szőke herceg bőrébe bújt és egy igazi Disney-fotózással lepte meg Anabelt. Szívmelengető történetük bejárta az internetet.

A világ legjobb bátyja – így nevezik az internetezők a tinédzser fiút, Anthony Angelt, aki hatalmas meglepetést okozott Disney-rajongó húgának azzal, hogy a szőke herceg bőrébe bújt, és megajándékozta egy igazán mesébe illő fotózással. Édesanyjuk elmondása szerint az ötéves kislányt, Anabelt sosem látta még ilyen boldognak.

A róluk készült, csodaszép fotók néhány napja járták be az internetet, miután feltöltötték őket a Love What Matters (magyarul: A szeretet számít) című Facebook-oldalra, aminek különleges missziója van. Olyan valós, pozitív emberi történeteket osztanak meg rajta, amelyek mosolyt csalnak mindenki arcára és elhitetik velünk, hogy a szürke mindennapokban is ott lapul a csoda, a jóság. Ezekből a valós mesékből pedig nemsokára könyv is készül. Mi mást mondhatnánk: még több ilyet!

Szabad a kezét, hercegnő?

Micsoda boldogság!

A közös tánc öröme

Ez az ölelés aranyat ér

A herceg megérdemel egy puszit

Szöveg: F.R.

Fotó: facebook.com/lovewhatreallymatters