10 mókás állat, akikért milliók rajonganak az Instagramon

A közösségi médiának köszönhetően ma már mindenkiből sztár lehet – különösebb teljesítmény nélkül is. Így nem csoda, hogy egy-egy állat mókás Instagram-fiókjáért is milliók rajonganak. Igazi egyéniségek, ehhez nem fér kétség, de valószínűleg nyugodtan élnék az életüket, ha gazdájuk nem bohóckodna velük.

Norm, a játékos eb

Norm egy igazi „szelfi-király”, amellett viszont, hogy örömmel áll modellt a kamerának, szabadidejében még szívesen túrázgat gazdájával, Jeremyvel.

🤳🏼

Jeremy Veach (@jermzlee) által közzétett fénykép,


Pumpkin, a mosómedve

A mosómedve egy hónapos volt, amikor leesett a fáról, és eltört a lába – így talált rá egy fiatal lány, Laura. Úgy döntött, magához veszi Pumpkint, és hogy ne unatkozzon, barátokat is szerez neki.


Tuna, a csivava

A furcsa állkapcsú kutyus az Instagram egyik legnagyobb sztárja. Csaknem kétmillió követővel rendelkezik, akiknek minden alkalommal mosolyt csal az arcára.

After the loveliest time here in the UK, we sadly say goodbye to London, but we hope to visit again soon! Until then! Xx 🇬🇧

Tuna {breed:chiweenie} (@tunameltsmyheart) által közzétett fénykép,


Juniper, a róka

Imád sétálni és a művészetekért is rajong. Sőt, elismert festő, akinek műveiért szinte egymást túllicitálva harcolnak a vevők.


Calico, a sün

Calico egy igazi világutazó! Szinte nincs is olyan ország, ahol ne fordult meg volna – és ahogyan ezt egy vérbeli Instagram-felhasználó teszi, mindenhonnan egy képpel örvendeztette meg követőit.

I’m having a whale of a time!

Calico And Oatmeal (@adventuresofcalico) által közzétett fénykép,


Grumpycat, az örökké morcos macska

Neki soha semmi nem jó, örökké fancsali ábrázatot vág. Persze az is lehet, hogy Grumpycat nem elégedetlen, csak a természet tréfálta meg ezzel a különleges pofaszerkezettel. Mindenesetre milliók ismerik, és mi is nagyon szeretjük.


Jamon, a malacka

A mókás malacka élete akár egy nyitott könyv: gazdája szinte minden jelentőségteljes pillanatáról beszámol az Instagramon. Így azt is megtudhatjuk, hogy ha éppen nincs kedve mozogni, akkor nagyokat alszik a szobában.


Daisy, a basset hound

Daisy imád lustálkodni, legszívesebben ki sem kelne az ágyból, ahol szívesen mókázik is.


Maccha, a macska

Maccha igazán lusta jószág lehet. Leginkább ugyanis két pozícióban lehet látni a fotókon: ülve és fekve.

Casual

😻😻Maccha Cat😽😽 (@macchacat) által közzétett fénykép,


Jack, a nimfapapagáj

Igazán vagány madárka, imádja a dinnyét, szeret gördeszkázni, és még a popcornt sem veti meg.

Szöveg: F.R.

Fotó: Instagram