8 meglepő dolog, ami a Szívek szállodája új előzeteséből derül ki

Évekkel ezelőtt milliók rajongtak a hóbortos anya és megfontolt, okos lánya kalandjaiért. Szerencsére a kultikus sorozat hosszú szünet után újra folytatódik - már az első előzetes is megjelent, ami alapján megállapíthatjuk: rengeteg izgalmas változás történt a Gilmore-lányok életében.

A sorozat a nyolcadik évaddal folytatódik, azonban a megszokottól teljesen eltérően, egy miniszéria formájában: négy, egyenként 90 perces epizódot láthatunk majd Tél, Tavasz, Nyár és Ősz címekkel. A Szívek szállodája november 25-től érhető el a Netflixen, addig viszont itt az előzetes, ami számtalan újdonsággal szolgál.

Rory egy elég komoly életkrízisen megy át

Minden jel arra mutat, hogy nincs munkahelye. Sokáig szabadúszóként próbál érvényesülni, nem sok sikerrel. Természetesen ennek ellenére is azt mutatja a külvilág felé, hogy minden a legnagyobb rendben van vele.

Jess még mindig fontos része Rory életének

Az előzetes alapján Rory és Jess még mindig szoros barátságban vannak. Míg Rory a családját arról próbálja meggyőzni, hogy jól van, a fiúnak bevallja, mennyire megviseli a mostani, gyökértelen életformája.

A Gilmore-lányok még mindig szeretik a hasukat

Az előzetes alig két és fél perces, a Gilmore-lányok ez idő alatt azonban végigeszik a világkonyha remekeit: olasz kaja, kínai és görög ételek, hot dogok és mini fánkok is feltűnnek. Luke még ennyi év után is elborzad anya és lánya étkezési szokásain – talán ez az oka annak, hogy még mindig nem hivatalosították viszonyukat Lorelai-al?

Emily megözvegyül

Richard halála minden rajongót megrázott, az viszont még szívszorítóbb, hogy Emily az előzetes alapján mennyire nem találja a helyét azóta, hogy férje elhunyt. Könnyfakasztó jelenetekből nem lesz hiány.

Rory Londonba utazik

Az előzetesben Lorelai lánya csavargó életmódjára panaszkodik, aztán rögtön egy londoni városkép következik, ami azt sugallja, az angol főváros fontos állomása lesz Rory útjának. De vajon mi történik ott vele?

Lorelai és Luke kapcsolata válságba kerül?

Problémák lehetnek Luke és Lorelai között, és ebben az is közrejátszhat, hogy a nő elveszettnek érzi magát apja halála óta. Az biztos, hogy még mindig fontosak egymásnak, de vajon túl tudnak jutni a nehézségeken?

Kirk is hivatalos a péntek esti vacsira

A vacsoravendég, aki feltűnik Lorelai mellett, nem más, mint a különc Kirk. Kíváncsian várjuk, hogy került fel a vendéglistára.

A férfiak furcsábban viselkednek, mint valaha

A Szívek szállodája előzetesének egyik jelenete teljesen leképezi azokat a változásokat, amik az emberek viselkedésében mentek végbe. A férfiak többet foglalkoznak magukkal, mint valaha: egyikük labdán tornázik, míg a többiek a telefonjukat nyomkodják.

Szöveg: F.R.

Nyitókép: facebook.com/GilmoreGirls

Forrás: elle.com