Hírességek, akik emberségükkel csaltak könnyeket a szemünkbe

Milliók rajonganak tehetségükért és kitartásukért, néhányuk azonban emberségből is időről időre jelesre vizsgázik. Legutóbb például Rafael Nadal, aki egy egész teniszmeccset állított meg, hogy megtaláljanak egy lelátón eltűnt kislányt. Olyan hírességeket mutatunk, akik tetteikkel rengeteg embernek okoztak örömet.

Egy egész stadion kereste a teniszmeccsen eltűnt kislányt

Megható pillanatokból nincs hiány a sport világában: a napokban látott napvilágot a hír, hogy a tenisz nagyágyúi félbeszakították a játékot, amikor észrevették, hogy egy anyuka a lelátóról kétségbeesetten keresi kislányát, akit néhány pillanatra szem elől vesztett a tömegben. Rafael Nadal abbahagyta a szervát, hogy mindenki a kislány keresésére tudjon figyelni. Miután meglett, többen elsírták magukat a meghatottságtól.

Beyoncé sérült kislánnyal énekelt

Beyoncé koncertjei hatalmas, erőtől kirobbanó zenei műsorok, amik alatt hihetetlen dolgok történnek a színpadon – és úgy tűnik, a közönség soraiban is. Az énekesnő néhány éve egy vak, illetve hallásproblémákkal küzdő 13 éves kislányt örvendeztetett meg azzal, hogy együtt énekelt vele.

Johnny Depp beteg gyerekeket látogatott meg jelmezben

A színész hatalmas örömöt okozott, amikor egyik leghíresebb filmes karakterének, Jack Sparrow kapitánynak öltözve jelent meg egy ausztráliai gyermekkórházban. A jelenetek magukért beszélnek.

Tom Hanks, a meglepetések mestere

Elizabeth-et és Ryant életük legszebb napján óriási meglepetés érte. Amikor az esküvői fotózásukhoz készülődtek a Central Parkban, egy kocogó a semmiből eléjük lépett, hogy gratuláljon nekik. A férfi nem volt más, mint az Oscar-díjas Tom Hanks. A felvétel, ami a történtekről készült azóta bejárta a világot.

Szöveg: F.R.

Fotó: Youtube