Családdal a világ körül! 4 Instagram-oldal, amit érdemes követni a témában

Családostól körbeutazni az egész világot képtelenségnek tűnhet, de ha belegondoltok, hogy a gyerekek tapasztalás útján és játszva tanulhatnak, a szülőkkel pedig folyton együtt lehetnek, már nem is tűnik olyan furcsának a dolog.

Szerintünk legalábbis nem, főleg, hogy – hála az internetnek és a közösségi médiának – számos család sorsát követhetjük nyomon, akik megmutatják, hogy élni bizony így is lehet. Az Adamo família négy gyerekkel – őket legújabb lapszámunkban ismerhetitek meg – például egy évre vonta ki magát a szokásos napi körforgásból. Rajtuk kívül is akadnak azonban emberek, akik ezt az életformát választották. Közülük mutatunk be nektek néhányat.

yTravel blog 

Caz és Craig kisebb-nagyobb megszakításokkal 16 éve utazik, 2010 óta pedig blogolnak is kalandjaikról. Mottójuk, hogy az utazásnak nincs vége a gyerekek születésével, így nem csoda, hogy két aprósággal járják a világot. Ausztráliából indultak, és egyhamar biztos nem állnak meg.

Travel with Bender

2012 óta él nomád életet Josh és Erin Bender két gyerekükkel, Miával és Caius-szal. Ausztrál otthonukat hátrahagyva 67 országban jártak, jelenleg éppen Utah-ban tartózkodnak. Természetesen ők is folyamatosan beszámolnak arról, mi történik velük az utazások alkalmával.

“Good friends are hard to find, harder to leave, and impossible to forget.” _ Watching the sunset with friends on Anna Maria Island on Florida’s west coast. _ Thanks to good friend Christa from @thefairytaletraveler for the insider tip. _ I’ve been a bit quiet on Instagram for the last week as we catch up on writing. If you’re interested in awesome things to do in New York, South Dakota or Mall of America, take a look at the latest articles on travelwithbender.com. _ Next week we will visit Disney World and Universal Studios (including a Blue Man Group show). To spread the love we are giving away 4 tickets to Blue Man Group anywhere in the US. Look for the link at the *top* of travelwithbender.com or just follow the link in my bio to enter. _ #floridalife #motherofallroadtrips

Travel With Bender 🌎 (@travelwithbender) által közzétett fénykép,

Andrea Fellman, Wanderlust Living blog

Andrea, Harris, McKenna és Hudson alkotják a négy fős csapatot és családot. Nemrég Los Angelesben jártak, hamarosan Costa Rica (itt élnek hivatalosan), majd Mexikóváros felé veszik az irányt. És közben töretlenül blogolnak kalandjaikról, melyekből nincs hiány az életükben.

Walking on Travels

„Inkább töltök 10 órát egy repülőn a családommal, mint hogy 45 percig vásároljak velük.” – Keryn Means komolyan gondolja, hogy az élet nem áll meg azért, mert valakinek gyereke születik. E gondolattól vezérelve hozta létre blogját, saját Instagram-oldalán pedig szemlélteti is mindazt, amit ott leírt.

A Nők Lapja legújabb lapszáma az előfizetőkhöz 05.03-án érkezik, az újságosoknál 05.04-étől érhető el.

Nyitókép: instagram.com/ytravelblog