Nyári megújulás a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Nők Lapja Kuponnapok nyárra hangolva! Ezúttal nemcsak a nyomtatott magazinban, hanem itt a weboldalon is találtok exkluzív kuponokat, amelyeket június 11. és 13. között, illetve a kuponokon jelzett időszakban válthattok be kultúra, divat, szépség és sok más témakörben.

A Nők Lapja június 9-én megjelenő, 23. lapszámában összesen 60 kedvezményes kuponnal várunk. A teljesség igénye nélkül olyan márkák ajánlatai között válogathattok mint a CCC, az Emporium, a Helia-D, a Tchibo vagy a Beliani. A kikapcsolódáshoz találtok kedvezményes magazin előfizetési kuponokat és az akció keretében most beszerezhettek izgalmas nyári olvasmányokat a Babilon Könyvkiadó, a Líra, az olvas.hu, valamint a Central jóvoltából. A nyári kikapcsolódásra vágyók és a divat szerelmesei sem maradnak kedvezmények nélkül. 

A képre kattintva megnézhetitek a magazinban megjelenő kuponokat, alább pedig megtaláljátok a teljes üzletlistát, valamint az online is elérhető kuponokhoz vezető linket!

Galéria | 7 kép

Nyári megújulás a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Nyári megújulás a Nők Lapja és a nőklapja.hu közös kuponakciójával

Fotó megosztása:

Hol válthatók be a kuponok?

Nők Lapja 2021. nyár kuponakció – ÜZLETLISTA

Hová kattintsak az online kuponokért?

Exkluzív online kuponjainkat a noklapja.hu/kuponakcio oldalon találjátok, innen pedig le is tölthetitek

Hogyan használhatók a kuponok?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassátok be a kupont, és megkapjátok a kedvezményt. Az online is elérhető kuponokat a rajtuk szereplő információk alapján beválthatjátok a megadott online kódok segítségével partnereink webshopjában, illetve a letölthető mellékletet akár mobiltelefonon, akár nyomtatott formában bemutatva a megadott üzletekben. A kuponok 2021. június 11. és 13. között, illetve a kuponon jelzett időszakban válthatók be, a kuponokon, illetve az üzletlistában feltüntetett beváltóhelyeken, az ott szereplő feltételek szerint. A melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját (melyet fentebb pdf formátumban is megtaláltok), illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találtok az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadjátok 2021-es nyári, pénztárcakímélő kuponjainkat!

Egyes esetekben a beváltás határideje eltér ettől, ezt minden esetben külön feltüntettük a kuponon.

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.