Önmagukkal elégedett nők és sport 40 felett az új Nők Lapja Szépségben

Nem áll meg az idő negyven felett sem, ha a külsőnkről van szó! A legújabb Nők Lapja Szépséggel ezt bizonyítjuk, illetve azt is, hogy a belső épp olyan fontos, hogy a tükörbe nézve elégedettek lehessünk.

„Lapozzatok bele” az október 22-étől kapható magazinba a képre kattintva!

Galéria | 13 kép

Szépséges titkok

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki egyszerűen nem öregszik. Mintha másik bolygóról jött volna. Ez nagyjából rendben is van Jennifer Lopeznél vagy Anistonnál, hiszen erős team veszi őket körül, szuper bőrgyógyász, edző, dietetikus, de amikor egy kolléganővel találkozol, akinek negyven felett ránctalan arca, tökéletes teste és a háta közepére omló, dús haja van, azért felmerül az emberben, hogy mégis mi lehet a titka. Persze a megkérdezett ilyenkor csak mosolyog, hogy a genetika, meg ugyan, ő bármit ehet, és hogy még soha nem kent magára semmit… Ezt azért érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen kevés (igazából nagyon kevés) kivételtől eltekintve, igenis megy a harc a szépségünk megőrzéséért. Sokszor felteszik nekünk azt a kérdést, mi az a kezelés, ami tényleg fi atallá tesz. Rossz hírem van: nincs egyetlen csodatévő kezelés, ami mindenkinek beválik. Van viszont számtalan tényleg nagyon hatásos. Az elmúlt hónapokban „önfeláldozóan” ki is próbáltunk több újdonságot közülük, és őszintén meg is írjuk az eredményét (36. oldal). Készülékeket is teszteltünk, volt, amit ügyesebben, akadt, amit kevésbé, ezt is megírtuk (72. oldal). Utánajártunk, mit tehetünk akkor, ha csak egy dolog mutatja nagyon az eltelt időt, és az épp a szemünk (30. oldal). Körbejártuk, kinek milyen módszerrel sikerül fi atalnak maradnia a magyar szépségkirálynők közül, megkerestük az egykori kedvenceinket, és megkérdeztük, mit tesznek azért, hogy jól érezzék magukat a bőrükben (114. oldal). Egyik kedvenc kéziratom ebben a hónapban az volt, melyben Grecsó Krisztián leírta, milyen nő tetszik a férfi aknak, legalábbis neki. Érdemes elolvasni (106. oldal).

Szóval, a lapszám készítése alatt sokat tanultunk, és nagyon várjuk, hogy te is kézbe vedd a magazint, és megoszthassuk veled a titkokat.

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség különszámához kapcsolódó tartalmakat keressétek weboldalunkon!

Fotó, illusztráció: Archív, Getty Images